Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.
Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.
Kedves Mindenki!:)
Elnézését kérem mindazoknak akik a múlthéten és ezen a héten próbáltak elérni de mint ahogy tapasztalhattátok sajnos nem voltam elérhető:(!Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!:)Mától elérhető vagyok!Tisztelettel:Kriszta
Ui:További kellemes és szép napot Nektek!:))))
Minden kikapcsolódni vágyó urat szeretettel várunk :)
Ivett és Jázmin
Fergeteges sexparti ma este nálunk!!!
Szeretettel várunk benneteket !
Lady Black
Viki
Tisztelt Uraim!
Mint észre vettétek a héten nem voltam elérhető. Szerdán érkezem vissza Győrbe! Mindenkit szeretettel várok! Puszi: Amanda
Mától ismét várok mindenkit Pécsen szeretettel :)
Gyere kapcsolódj ki velem :)
Kedves vendegeim 02. 19 es 20.an csak delutan leszek elerheto. Puszi
Kedves Vendégeim! Jövő héten Húsvéti meglepetéssel várlak benneteket! ( Nyilván nem piros tojást kaptok (azt én szeretnék minnél többet látni :-)) ) Meglepi Nektek is jár,hálám jeléül! Csókollak Benneteket : Meryll
Sziasztok Kerol vagyok ismet kecskemeten a belvarosban varom regi es uj vendegeimet.non-stop.valtozatlan *rakkal.csok Kerol
FORRÓ FR*NCIÁS FINOMSÁG! FANTASZTIKUS SZEX ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!
Kedves mindenki :)
Ismét elérhető vagyok,várlak titeket szeretettel.
puszi
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI! PUSZI:VIKI
FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI! PUSZI:VIKI
Kedves Vendégeim!
Vasárnap kivételével a Húsvéti Ünnepek alatt is elérhető leszek!De vasárnap is este már kereshetsz!Finomságokkal várok mindenkit szeretettel Gabica!
Áldott kellemes húsvétot kívánok, minden kedves vendégemnek,és minden hirdetőnek! Üdv:Viki
Áldott ,Békés Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden hírdetőnek!Gabica
Kedves régi és leendő vendégeim!:)
KEDDTŐL ELÉRHETŐ VAGYOK!:) SOK SZERETETTEL VÀRLAK TITEKET!!!:)
FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!! PUSZI:VIKI
Üdv mindenkinek :)
Várlak titeket ismét szeretettel :)