Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.
Sziasztok kedves mosonmagyaróvári vendégek december 5-én délutántól leszünk barátnőmmel december 7.ig városotokban szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyot! puszi Amelli.
 Kriszta (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·
Kriszta (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·  Kedves Mindenki!:)
Elnézését kérem mindazoknak akik a múlthéten és ezen a héten próbáltak elérni de mint ahogy tapasztalhattátok sajnos nem voltam elérhető:(!Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!:)Mától elérhető vagyok!Tisztelettel:Kriszta
Ui:További kellemes és szép napot Nektek!:))))
 Ivett (36)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Ivett (36)· pécsi szexpartner · Újonc ·  Minden kikapcsolódni vágyó urat szeretettel várunk :)
Ivett és Jázmin
Fergeteges sexparti ma este nálunk!!!
Szeretettel várunk benneteket !
Lady Black
Viki
 Amanda (23)· győri szexpartner · Újonc ·
Amanda (23)· győri szexpartner · Újonc ·  Tisztelt Uraim!
Mint észre vettétek a héten nem voltam elérhető. Szerdán érkezem vissza Győrbe! Mindenkit szeretettel várok! Puszi: Amanda
Ivett (36)· pécsi szexpartner · Újonc ·  Mától ismét várok mindenkit Pécsen szeretettel :)
Gyere kapcsolódj ki velem :)
Kedves vendegeim 02. 19 es 20.an csak delutan leszek elerheto. Puszi
Kedves Vendégeim! Jövő héten Húsvéti meglepetéssel várlak benneteket! ( Nyilván nem piros tojást kaptok (azt én szeretnék minnél többet látni :-)) ) Meglepi Nektek is jár,hálám jeléül! Csókollak Benneteket : Meryll
 Kerol (32)· kecskeméti szexpartner · Újonc ·
Kerol (32)· kecskeméti szexpartner · Újonc ·  Sziasztok Kerol vagyok ismet kecskemeten a belvarosban varom regi es uj vendegeimet.non-stop.valtozatlan *rakkal.csok Kerol
FORRÓ FR*NCIÁS FINOMSÁG! FANTASZTIKUS SZEX ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!
Ivett (36)· pécsi szexpartner · Újonc ·  Kedves mindenki :)
Ismét elérhető vagyok,várlak titeket szeretettel.
puszi
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI! PUSZI:VIKI
FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI! PUSZI:VIKI
Kedves Vendégeim!
Vasárnap kivételével a Húsvéti Ünnepek alatt is elérhető leszek!De vasárnap is este már kereshetsz!Finomságokkal várok mindenkit szeretettel Gabica!
Áldott kellemes húsvétot kívánok, minden kedves vendégemnek,és minden hirdetőnek! Üdv:Viki
Áldott ,Békés Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden hírdetőnek!Gabica
Kedves régi és leendő vendégeim!:)
KEDDTŐL ELÉRHETŐ VAGYOK!:) SOK SZERETETTEL VÀRLAK TITEKET!!!:)
FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!! PUSZI:VIKI
Ivett (36)· pécsi szexpartner · Újonc ·  Üdv mindenkinek :)
Várlak titeket ismét szeretettel :)