Kedves Uraim!
Hétfőtől újra elérhető leszek!:)
Moniqe
Kedves Uraim!
Hétfőtől újra elérhető leszek!:)
Moniqe
Kedves Ismerős-vagy még Ismeretlen Győri Uraim!
Hivtatok hát újra itt vagyok-Várlak Megszokott programjaimra*
Kérlek ha tudsz előre tervezz*
ölelés:
Beatrix a TE MASSZŐZÖD*
Kedves urak! Szombathelyen újra elérhető vagyok! Hívj bátran sok ölelés Dorka
Sziasztok!
Hétfő reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép estét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházán szeretettel várom kedves vendégeimet a nap 24-órájában. Szép napot mindenkinek puszi Xéna 😉
Sziasztok!
Ma és Szombaton este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok.
Ma este elérhető vagyok 23:00 ig ha valaki akar egy kis kikapcsolodást nálam Nyíregyházán megkapja puszi 😘
Sziasztok Xéna vagyok és elerhető vagyok Non-Stop Nyíregyházán akár késő este is ha társaságra vágysz vagy csak szeretkeznél egyet vagy egy gyors valamit szeretnél hívj bátran bármikor nem fogsz csalódni, szeretettel várlak lakásomon... 😉
Puszi mindenkinek Xéna....
Tina (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Drága régi és leendő Vendégeim!
Arra kérnélek Titeket, hogy csak és kizárólag egészségesen keressetek meg! És úgy, ha nem jártatok az elmúlt időszakban külföldön!
És tudnotok kell, hogy nálam a tusolás, illetve kézfertőtlenítés MINDENKINEK KÖTELEZŐ, amikhez a feltételeket természetesen én biztosítom!!!
Megértéseteket köszönöm! Várlak szeretettel Titeket!
Végre egy értelmes nő! Tina32! Pont napok óta nekem is ez jár a fejembe,hogy ti vagytok kitéve a legjobban. És tőletek is lehet ugyanúgy vendégként elkapni a vírust. Nézegetem az oldalt és jönnek mennek a nők,lányok,hol dunántúl,hol Debrecen,hol ki tudja. Én most bíztos nem megyek senkihez. Fő a biztonság és a védekezés! Örülök,hogy te ezt leírtad,és bevállalod!!!! Még ha vendég csökkenés is lesz! Szia
Tina (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok!
Átgondolva alaposan a jelenlegi helyzetet, arra a döntésre jutottam, hogy egy darabig nem fogadok vendéget. Mindenkinek, így nekem is az egészségem megóvása a legfontosabb. Mivel a telefonos megkeresések alapján azt tapasztalom, hogy sajnos nagyon sok a felelőtlen ember, én nem szeretnék kockáztatni. Megvárom, hogy hogy alakul a helyzet. Addig is kérem a türelmeteket, várok mindenkit vissza remélem kis idő múlva! Vigyázzatok Magatokra, és egymásra! Sziasztok!
Sziasztok!
Mai naptól inaktiválom magam!
Amint rendeződnek a dolgok visszatértek!
Sok Erőt és Kitartást kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Ginger (28)· debreceni masszázs · Újonc · Kedves meglévő és új Vendégeim! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jelen járványügyi helyzet miatt határozatlan ideig énsem dolgozom .A már a szervezetben jelenlévő vírust sajnos nem tudjuk kivédeni .
Az egészségem és a ti egészségetek most fontosabb ‼ 💋Vigyázzatok ti is magatokra és családtagjaitokra ! Jó egészséget kívánok mindenkinek 😊
Puszi Ginger 😘
Kedves vendégek!!
A ki alakult jelenlegi helyzetre való tekintettel azt a döntést hoztuk meg kolléganőmmel, Szöszivel, hogy egy darabig nem fogadunk vendéget. Hiszen mint ahogyan mindenkinek úgy nekünk is saját egészségünk megóvása a legfontosabb.
Megértéseteket és türelmeteket köszönjük..
A későbbiekben ahogyan le cseng ez a helyzet mindenkit várunk vissza szeretettel..
Vigyázzatok magatokra!!
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Köszönjük a tájékoztatást! Ki tartás Rami 😊😊
Sziasztok!
Hétfőtől elérhető leszek.
Sziasztok!
Holnap reggel 8:00-tól telefonon elérhető leszek!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
A mai naptól véglegesen abba hagyom a szolgáltatást.
Köszönök mindent!
Minden jót kívánok!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok Emese36 vagyok Nyíregyházáról és az ünnepek alatt is elérhető vagyok Non-Stop . Kellemes Nyuszit mindenkinek.... Puszi nektek 🐇🐰🐇🐰🐣
Sziasztok!
Új videók vannak az oldalamon. Telefonszex és kameraszexet vállalok!
Ha szeretnél szőrős, homlokos p.i-t látni élőben hívj a részletek miatt
Köszönöm