Sziasztok várom régi és új vendégeimet egy Színvonalas meghit kikapcsolódásra :)puszi Dzsenifer 😚💋💋
Sziasztok várom régi és új vendégeimet egy Színvonalas meghit kikapcsolódásra :)puszi Dzsenifer 😚💋💋
Sziasztok kedveseim !💋😉
Ma is várlak titeket egy Színvonalas meghit kikapcsolódásra ami nagyon tartalmas különleges és izgalmas ezt ne hagyátoki !😉😉aki szereti a minöséget anak nálam a heje székesfehérvár belváros szívében 😍😍😘 .
Szia kedvesem.
Várlak benneteket egy meghitt együttléte igényes tiszta lakásomban. Kérlek telefonon érdeklődjenek. Puszi😘
Sziasztok.
Várlak benneteket egy meghitt együttléte igényes tiszta lakásomban. Kérlek telefonon érdeklődjenek.
VASÁRNAP ESTIG A VÁROSBAN.
Pusziiii
Szia Kedves!
***moderálva***
További szép napot Neked a találkozásig!
Puszillak!
Ha szeretetd, hogy van mit fogni egy nőn akkor nálam ahelyed!! Várlak, puszi!!
***moderálva*** Várlak Édes!
Várlak sok szeretettel Békéscsabán 08-24ig!!
Hívjatok bátran!!
Kedves Urak!
Rövidre sikerült Győrben a kis látogatásom,és ezúton is köszönöm a figyelmességet :)
Aki nemtudott időpontot foglalni,ne csüggedjen,MERT VISSZATÉREK-DEC.27,28,29,30.-án!!
Szeretettel várlak,ha kikapcsolódnál,bármely masszázsom által-fusd végig mit is kérhetsz!
Diszkréció,valóban tanult masszőz adott-futószalag nálam kizárt,MINŐSÉG,KORREKTSÉG ÉS ÉN VÁRLAK-AMATŐR FOTÓKKAL!
Addig is ölelés.Pussz.
Beatrix.
Ünnepek alatt is várlak titeket :)
Mátol ismét elérhető vagyok :) várom minden kedves vendégem hívását puszim
KEDVES IGÉNYES URAKNAK -IGÉNYES KORREKT MASSZŐZ JÁR!
NÁLAM VALÓBAN TANULT FOGÁSOKAT ÉREZHETSZ,VAGY AKÁR A KELLEMES A HASZNOSSAL?
VÁRLAK 30.ig.!
Drágáim, SZOMBATIG-13.ESTIG MÉG ITT VAGYOK GYŐRBEN-HA SZERETNÉL MEGLÁTOGATNI FOGLALJ IDŐPONTOT.
SOKAN KÉRDEZTÉTEK,MIKOR JÖVÖK ÚJRA-NEMTUDOM,DE JELZEM HA ITT LESZEK.
VIBEREN IS ELÉRTEK,IRJ RÁM ÉS AHOGY IDŐM ENGEDI VÁLASZOLOK,FONTOS NEM KÉREK FOTÓT!-INFÓT HÍVÁSSAL SZÍVESEN ADOK,DE MASSZŐZ VAGYOK IGY NEMTUDHATOM ÉPP MIRE LENNE SZÜKSÉGE A LELKEDNEK,TESTEDNEK.
PUSSZ.
BEATRIX.
IGÉNYES,ÁPOLT URAKNAK!
Sziasztok Drága Győri Férfiak!!
Ma és holnap még utoljára várlak titeket egy titkos órácskára,ha lazulni ,felfrissülni szeretnél egy kellemes igazi masszázzsal,vagy csak egy finom érintésre,simogatásra, van szükséged erotikus befejezéssel akkor is keress bátran!
Nem fogsz csalódni:-)
Csók
Imádni fogod isteni franciám, formás husikám!! Várlak, puszi!!!
SZEX LEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON, CSAK TUDNI KELL JÓL JÁTSZANI! LESZEL A JÁTSZÓTÁRSAM?? :-) HA IGEN , VÁRLAK SOK- SOK SZERETETTEL , BUDAPESTEN A III. KERÜLETBEN BÉKÁSMEGYEREN A DUNA FELŐLI OLDALON! :-) PUSZIM SZVETI!
Sziasztok Drága Győri Férfiak!!
Ismét várlak titeket egy titkos órácskára a hétvégéig,ha lazulni ,felfrissülni szeretnél egy kellemes igazi masszázzsal,vagy csak egy finom érintésre,simogatásra, van szükséged erotikus befejezéssel akkor is keress bátran!
Nem fogsz csalódni:-)
Csók
Imádni fogod isteni franciám, formás husikám!! Várlak édes Pécsen!!
Sziasztok elérhetö vagyok veszprémben. Üdv lilla
Győrben várlak egy forró-szenvedélyes eggyütlétre!Puszi Momó