Péntek délutanig Győrben vagyok Drága Uraim! 😉
Péntek délutanig Győrben vagyok Drága Uraim! 😉
Új címen!Az Árkádnál Liszt Ferenc utcában vagyok elérhető.Sok szeretettel várom kikapcsolódásra vágyó vendégeimet!
Kedves Uraim.
Mai naptól újra Pécsett várom hivásaitokat :)
Csok. Gina
Kedves Vendégeim ! 😊
Az idén már csak 3 napot dolgozom!
Aki szeretne még jönni be tud jelentkezni...
Puszik 💋
Kedves vendégek! A mai naptól újra elérhetö vagyok,elnézést a kimaradásért ügyintézés miatt nem voltam elérhetö. Szeretettel várom a kikapcsolódni vágyókat: Puszi: Szofi
Kedves Vendégeim! Ünnepnapokon is dolgozom egészen januárig!?
Sziasztok kedves férfiak, vendégeim! Én értetek vagyok várlak titeket nagyon sok szeretettel a hét minden napján, karácsonykor is. Millió puszi
DRÁGA KANDÚRKÁIM!
UTOLSÓ NAPOM GYŐRBEN! :(
HÍVJATOK! VÁRLAK SZERETETTEL EGY KIS CERKAMÓKÁRA! ;)
Drága Urak!
Most érkeztem Gyôrbe,egészen szerdáig kiélvezhettek:)
Sok sok puszi:Petra
Sziasztok Dragáim!
December 21-ig vagyok elérhető Sopronban,24 h -ig!
Puszi : Dalma
Áldott Békés Boldog Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden lánynak aki ezen az oldalon hírdet!Gabica
Kellemes karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden lánynak
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves látogatómnak,és hirdető kolegináknak!
LÁTOGASS MEG, HOGY JÓ NAPOD LEGYEN! VÁRLAK SZERETETTEL! KÜLÖNLEGES EROTIKUS MASSZÁZZSAL ÉS MINDEN EGYÉB JÓVAL! Csók Nikol
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Vendégeimnek az ünnep napokon is szeretettel várlak benneteket! Puszi nektek!
Kedves vendégeim újra elérhető vagyok kellemes igényes masszázs al szeretettel várok mindenkit! Üdv Dave
DRÁGA KANDÚRKÁIM!
30-án ESTE ILLETVE ÉJJEL ÉS AZ ÉV UTOLSÓ NAPJÁN 31-ÉN DÉLUTÁNIG ELÉRTEK GYŐRBEN!
VÁRLAK SZERETETTEL EGY KIS CERKAMÓKÁRA! ;)
HÍVJATOK! ;) PUSZI LORENA
Sziasztok. Estétől ujra el érhető leszek Pécsett. Január 2.-tol pedig Sopronba leszek el érhető :)
Csók Gina :)
Nagyon boldog új évet kívánok,minden kedves vendégemnek! Az új évben is szeretettel várok mindenkit,aki szeretne meglátogatni! Csók:Nikol
Boldog új évet kívánok minden ismerösömnek és hirdetőknek és a mai napon is szerettetel várom minden kedves régi és új vendégemet ! Üdv.: DAVE
Neked - Nekem, Veled - Velem, Érted - Értem, Nálam - Nálad: közös tusi, csók, kölcsönös francia, masszázsok , minden ami Neked és Nekem örömet okoz.. természetesen mindez maximális diszkrécióval amely adott és elvárt ! Tudod, a kisértéstől csak ugy szabadulhatsz meg, ha engedsz neki ...rajta :) csók Nikol