Kedves Vendégeim ! 😊
Az idén már csak 3 napot dolgozom!
Aki szeretne még jönni be tud jelentkezni...
Puszik 💋
Kedves Vendégeim ! 😊
Az idén már csak 3 napot dolgozom!
Aki szeretne még jönni be tud jelentkezni...
Puszik 💋
Kedves Uraim.
Mai naptól újra Pécsett várom hivásaitokat :)
Csok. Gina
Új címen!Az Árkádnál Liszt Ferenc utcában vagyok elérhető.Sok szeretettel várom kikapcsolódásra vágyó vendégeimet!
Péntek délutanig Győrben vagyok Drága Uraim! 😉
Sziasztok Uraim.
Ma 15:00ig várom vendégeimet Zalaegerszegen. Holnaptól pedig újra Pécsett várom hivásaitokat.
Csokollak Titeket. Gina
Sziasztok Dragáim!
December 14 -től Sopronban lehet velem hancúrozni :-p
Puszi : Dalma
Már csak a mai nap vagyok itt Szombathelyen délután 16 h- ig! Jövőhéten viszont Győrben várlak benneteket hétfőtől péntekig! 😊
Sziasztok. Jövőhét keddig Zalaegerszegen vagyok elérhető, uttána újra Pécsett leszek elérhető.
Csok Gina
Holnap délután 16 h-ig vagyok Szombathelyen!
Várom minden kedves régi, és új vendegeimet! 😉
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN PÉNTEK ESTIG! ;) HÍVJ!
Szép délutánt mindenkinek! Ma is várom vendégeimet egy kis szexi kényeztetésre :) finom selymes puncim készen áll ;)
Ma se hagyjátok hogy unatkozzak :)
Puszika :)
Szia êdes. Jelenleg myirmadan vagyok. De egy hét mulva szalkan leszek elérhető. 0620234****
Szép Napot Mindenkinek! Ma is várlak teljes odaadásommal:) Érzéki finomságok..erotikus masszázs, francia, és még sok más...:)
Kedves, vidám nő vagyok, az a célom, hogy a velem eltöltött időd emlékezetes legyen és hogy jól érezd magad minden értelemben! Puszi
Holnaptól Zalaegerszegen leszek elérhető :) puszy. Gina
Lara 25. Én vagyok
Most még nyirmadan vagyok. De 1 hét mulva máteszalkan . :*
Lorena • éppen most
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN! ;) HÍVJ! .+36702447403 :*
EMLÉKEZETESÉ TEHETEM A NAPOD HA KI PRÓBÁLOD A TÚL FŰTŐT EROTIKÁM, LINGAM VARÁZSÁT FINOMSÁGÁT.
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK MÉG VASÁRNAP KÉSŐ DÉLUTÁNIG GYŐRBEN! ;) HÍVJ! .+3670244**** :*