Mellei fantasztikusak? Hát nagyon mást értünk a fantasztikus alatt:) Nálam ezek a mellek a top 50- be se férnek be, még akkor se ha csak a szilómenteseket nézem
Mellei fantasztikusak? Hát nagyon mást értünk a fantasztikus alatt:) Nálam ezek a mellek a top 50- be se férnek be, még akkor se ha csak a szilómenteseket nézem
Reni 32-nél járt már valaki?
Anno igen, most még nem de fogok!
Sziasztok!
A Hajdúböszörményben hirdető Enci nevű hölgynél
volt már valaki? Infó jöhet privátba, előre is köszönöm.
Na, ez valóban örömteli hír :)
Régen is Reni néven hirdetett a hölgy? Nem tudom, hogy volt-e már hozzá szerencsém.
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata : Timi39, Lili29, Vivien30 lányokkal?
Még nem voltam lánnynál de hónapok óta tervezem csak nem tudok dönteni. 🥴☺️
Szia. A Lili és a Timi két szuper jó csaj! Nyugodtan keresheted őket!
Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Engem is érdekelne!
Sziasztok!
Olivia(18) ról érdeklődnék, volt e már valaki nála? Előre is köszi a választ! :)
Én fenntartásokkal kezelném, az aki az értékeléseit saját maga írja, nem lehet túl jó választás.😉
Most nem aktív a hirdetése, ezért nem tudok utánanézni, ezért meg kell kérdeznem, mire akapozod ezt az állítást?
Arra, hogy elolvastam őket. Illetve már akkor olvastam, amikor az értékelések "szerzői" még nem törölt profilok voltak. Ha visszajön majd vess rá egy pillantást.😉
Ráadásként a zinterneten is lehet találni róla egy "összefoglaló" posztot. 😁
Sziasztok
Vikivel 50-es balmazi hölgyről (apróhirdetés), akinek van tapasztalata, privátban írhatna róla!
Köszönöm
Igen azt én is láttam... és mivel arcra is bejönn ezért kivi lennék hogy lehúzos e vagy sem....
Oké, elhiszem, nem kötözködésből kérdeztem.
Sziasztok!
Viktória 30 és Lola 31 ugyanaz a személy lenne? Nagy a hasonlóság a képek között! Valakinek tapasztalata velük?
Akár privátban is. Köszi
Nem atverosek... Korrektek.. Jessica 28 ő a harmadik de ő is nagyon jó fej... Roma... De hibátlan... Viktória magyar lány iszonyat odaado lelkes csaj....