Nem csodálom, hogy Lacibetyárnak leesett az álla – nekem is. Van ebben a hölgyben valami magával ragadó, ami túlmutat a képeken. Stílus, önbizalom, nőiesség… igazi ritkaság!
 talicskapitány · Újonc ·
talicskapitány · Újonc ·  Nem csodálom, hogy Lacibetyárnak leesett az álla – nekem is. Van ebben a hölgyben valami magával ragadó, ami túlmutat a képeken. Stílus, önbizalom, nőiesség… igazi ritkaság!
Valóban, a képek alapján nagyon csinos. De nincs lehetőség a kölcsönös franciára. Ami szerintem eléggé lelombozódó.
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem és kaptam is informális választ, de újra bedobnám, hátha több, és újabb választ kapok :)
Debrecen és környékén megbízható lehetőleg 60+os hölgyet keresgélnék, tudna valaki ajanlani?! 
köszönöm
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  Öregek otthonában nézz szét...
🤣🤣🤣
Szia. Nyíregyházán találsz megbízható 60+ os hölgyet.
 Nándi · Őstag ·
Nándi · Őstag ·  Van olyan aki nem a hamvas barackot szereti, inkább rágódik az aszalt szilván!😁
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  Ez jó osztom a véleményed😊😊
Tanicccssss mester!!
😆😆😆
Drágakenyér.....😆😆😆
az aszalt szilva egésssségess..
többek közt segít formázni a .......-et..is.😆😆😆
üdv:
spray
 Nándi · Őstag ·
Nándi · Őstag ·  Az, hogy nyugodtan elmehetsz hozzá!
Nem fog csalódást okozni!
Így igaz...
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  sziasztok
többször is voltam nála, soha nem ért csalódás, egy előkelő belvárosi kéróban rendel.
Elbűvölő és csak pozitív dolgokat lehet róla mesélni. egy negatívum: a nála töltött idő egy perce alatt elröppen... ne sajnáljátok az időt és pénz Rá, egy tünemény a köbön.
Az ilyen hölgyeket meg kell becsülni és visszajárni hozzá :)
sziasztok
 Lacibetyár · Újonc ·
Lacibetyár · Újonc ·  sziasztok
cuki a nő és kedves jópárszor voltam nála, mindig meg tudott vigasztalni úgy hogy kiürítette a zsámokat :D
heti 1x menyetek el hozzá, aztán egyre jobban kialakul a kémia, és a végén már szerlemsek is lesztek mit én :D
" A figura lényege egy náív rácsodálkozás " (by A tanú)