Mivel olyan hirdetőről érdeklődsz aki több mint 10 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal de jelen van itt!
A neve is változatlan, az évek folyamán írtak már róla néhányan!
Ne legyél lusta használni a keresőt!!
Mivel olyan hirdetőről érdeklődsz aki több mint 10 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal de jelen van itt!
A neve is változatlan, az évek folyamán írtak már róla néhányan!
Ne legyél lusta használni a keresőt!!
Sziasztok!
Anikó (44) masszőznél járt már valaki? Képek alapján elég ígéretes hölgy, tudnátok róla esetleg infót szolgáltatni?
Szaisztok! Engem is érdekelne Barbi 22 jön még Debrecenbe?
Anikó36, Hanna27, Izabella26....pl.
üdv:
spray
Van most aktív Hirdető a Fényesben vagy ahhoz közel? Privátba is jöhet a válasz, előre is nagyon köszönöm.
Jo szolgaltato.. Nyiregyen több alkalommal is volt már...😉
Sziasztok!
Klaudia (26) hirdetőről tud valaki mondani valamit?
A válaszokat előre köszönöm.
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok. A Mézi 45 nél nem járt négz valaki? Vagy csak engem izgat a nagy test,nagy cici kombó? Sajnos nem tudom elérni.De hátha valakinek már sikerült.
Sziasztok!
Vanetta (32)-ről van valakinek infoja?
Köszi!
Valamint Mona 25-ről és Lora 25-ről is jó lenne egy kis infó.
Barbi 22-ről tudtok valamit? Ha jól tudom azon a címen szokott rendelni, ahol Anikó 25.
Köszi Mindenkinek az infót!🤝
Nem húszéves az tuti de kor amivel hirdet max 1 évet tér el!! És kinézetre is nagyon toppon van a csaj!
Üdv voltam nála egy hónapja azért a kép egy kicsit a kozmetikázott Látszik rajta a kor De mint szolgáltató odateszi magát rendesen nem csalódtam Mona Hanna Anita Így vannak együtt
1 havertól tudtam meg, hogy Ő az egykori híres Nelly-Kelly páros egyik tagja. Annak idején prémium szolgáltatást nyújtottak, szóval biztos nem rossz a műsor. Ennek ismeretében én is tervezem erősen a látogatást.
Sziasztok!
Ha, Anita(29)-ről, ha valaki írna információt nagyon megköszönném, akár privátban is!
Hello Mindenki! 😀
Ide ledobták a napalmot? Mi a ferdelámpás történt itt?
Reméljük, sikerült az elmúlt három hetet pihenéssel tölteni és mindenki virágos jókedvvel tér vissza a topicba.
Nem szeretnénk ovis irányba elmenni, kérünk mindenkit, hogy úgy beszélgessen, mintha egy kávéházban üldögélne a másikkal és annyit is engedjen meg magának.
Ha nem sikerül, minden figyelmeztetés nélkül kitiltjuk, aki rombolja a fórumot.
Kedves (és nem túl kedves) debreceni fórumozók!
Sokszor kértük, hogy ne acsarkodó, egymást változatos nyelvi leleményekkel alázó módon folyjon a beszélgetés, de úgy tűnik, hiába.
A Debrecen topicot határozatlan időre lezártuk, kellemes szórakozást és gyalázkodást valahol máshol.
A normális fórumlakóktól elnézést kérünk.