Sziasztok!
Anikó (44) masszőznél járt már valaki? Képek alapján elég ígéretes hölgy, tudnátok róla esetleg infót szolgáltatni?
Sziasztok!
Anikó (44) masszőznél járt már valaki? Képek alapján elég ígéretes hölgy, tudnátok róla esetleg infót szolgáltatni?
Szaisztok! Engem is érdekelne Barbi 22 jön még Debrecenbe?
Anikó36, Hanna27, Izabella26....pl.
üdv:
spray
Van most aktív Hirdető a Fényesben vagy ahhoz közel? Privátba is jöhet a válasz, előre is nagyon köszönöm.
Jo szolgaltato.. Nyiregyen több alkalommal is volt már...😉
Sziasztok!
Klaudia (26) hirdetőről tud valaki mondani valamit?
A válaszokat előre köszönöm.
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok. A Mézi 45 nél nem járt négz valaki? Vagy csak engem izgat a nagy test,nagy cici kombó? Sajnos nem tudom elérni.De hátha valakinek már sikerült.
Sziasztok!
Vanetta (32)-ről van valakinek infoja?
Köszi!
Valamint Mona 25-ről és Lora 25-ről is jó lenne egy kis infó.
Barbi 22-ről tudtok valamit? Ha jól tudom azon a címen szokott rendelni, ahol Anikó 25.
Köszi Mindenkinek az infót!🤝
Nem húszéves az tuti de kor amivel hirdet max 1 évet tér el!! És kinézetre is nagyon toppon van a csaj!
Üdv voltam nála egy hónapja azért a kép egy kicsit a kozmetikázott Látszik rajta a kor De mint szolgáltató odateszi magát rendesen nem csalódtam Mona Hanna Anita Így vannak együtt
1 havertól tudtam meg, hogy Ő az egykori híres Nelly-Kelly páros egyik tagja. Annak idején prémium szolgáltatást nyújtottak, szóval biztos nem rossz a műsor. Ennek ismeretében én is tervezem erősen a látogatást.
Sziasztok!
Ha, Anita(29)-ről, ha valaki írna információt nagyon megköszönném, akár privátban is!
Hello Mindenki! 😀
Ide ledobták a napalmot? Mi a ferdelámpás történt itt?
Reméljük, sikerült az elmúlt három hetet pihenéssel tölteni és mindenki virágos jókedvvel tér vissza a topicba.
Nem szeretnénk ovis irányba elmenni, kérünk mindenkit, hogy úgy beszélgessen, mintha egy kávéházban üldögélne a másikkal és annyit is engedjen meg magának.
Ha nem sikerül, minden figyelmeztetés nélkül kitiltjuk, aki rombolja a fórumot.
Kedves (és nem túl kedves) debreceni fórumozók!
Sokszor kértük, hogy ne acsarkodó, egymást változatos nyelvi leleményekkel alázó módon folyjon a beszélgetés, de úgy tűnik, hiába.
A Debrecen topicot határozatlan időre lezártuk, kellemes szórakozást és gyalázkodást valahol máshol.
A normális fórumlakóktól elnézést kérünk.
Hanna 30: régen is úgy hívták, kb 5 év után tért vissza. Régen is és most is a tűzoltósággal szemben a 2. emeleti lakásban rendel.
A szolgáltatás véleményem szerint rendben van. A képeken nem látszik, de pár kiló felesleg van a hasán.