De ott van csak az már nem milf hanem mature korosztály!! :D
De ott van csak az már nem milf hanem mature korosztály!! :D
És az nem 30 felett van? :)
Lola 49 milf kategóriaban nem rossz... Kedves aranyos...
Én Emili 22-re lennék kíváncsi, ha van róla valakinek tapasztalata. Beszámolót még nem láttam róla pedig régóta fent van. Ennek persze név változtatás is lehet az oka.
Vagy a jólismert Nana M.pércsen az apróban hirdet 😀😀😀
Mercedesz inkább 50 feletti...
Írtam privátban. ;)
Sziasztok. Fiatal tinilányhoz szeretnék elmenni aki nem flegma , fadarab,hozzá lehet érni, és egy pici barátnő feeli g érzés is van benne.Tudtok ebben segíteni? Mert eddig mostanában ebben a korosztályban csak a csalódás ért. Köszönöm,jöhet privátban is.
Nálam a Milf a 30 feletti . Ez alapján Debrecen:Mercedesz. Alicia
Nyíregy:Virág vip
Igényes, odaadó milfet keresnék nyiregyen vagy debrecenbe… kit tudnátok ajánlani?
Én sem értem hogy hozta össze.... Az általa említett lányokat Lillával.... Elég zavaros volt.. Nemhiába törölve lett...
Olvastam a bejegyzést, nekem önreklámnak tűnt!
sziasztok
valaki járt már ennél a szép fekete démonnnál? Kedves lány vár.
ROMÁKAT NEM FOGADOK.
Kitti (25) - Debrecen
Jól néz ki a fotókon, szívesen meglátogatnám.
köszönöm szépen
sziasztok
Látom törölték az előtmény. A törölt előzmény egész másról más hölgyről szólt mint amire válaszolt ezért írtam hogy félrement.
Akkor most érdemes valóban elmenni hozzá vagy engedjük el a dolgot?
Helló !
Csak éppen mire oda 3r hozzá az ember addig vissza mondja a találkozót én így jártam vele kétszer is és elötte fixre meg beszéltem vele telefonon hogy biztosan megyek .
Más lánynál nem jártam így mert akivel le lett beszélve ő fogadott is.
Ezt hogyan kell értenünk?
Ez kicsit félre ment :)
Őszintén kellemes masszázs, érzéki szopás, szopogatja finoman nyalogatja eléggé lehet élvezni. Maga az érzés ahogy csinálja az remek. Most hogy a teste milyen ... hát az más kérdés, kíméletlenül mondva tejeszacskó. De szerintem kárpótol mindent az érzés amit kapsz korrekt. Úgyhogy biztos élvezet vár ha mész.
Sziasztok!
Szerintetek kinek van a legmocskosabb, köpködős, nyálas franciája Debrecenben?
Előre is köszi a válaszokat!