Igen azt én is láttam... és mivel arcra is bejönn ezért kivi lennék hogy lehúzos e vagy sem....
ThomasShelby · Újonc ·  Igen azt én is láttam... és mivel arcra is bejönn ezért kivi lennék hogy lehúzos e vagy sem....
Sziasztok
Vikivel 50-es balmazi hölgyről (apróhirdetés), akinek van tapasztalata, privátban írhatna róla!
Köszönöm
Ráadásként a zinterneten is lehet találni róla egy "összefoglaló" posztot. 😁
ThomasShelby · Újonc ·  Sziasztok!
Olivia(18) ról érdeklődnék, volt e már valaki nála? Előre is köszi a választ! :)
Engem is érdekelne!
Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Szia. A Lili és a Timi két szuper jó csaj! Nyugodtan keresheted őket!
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata : Timi39, Lili29, Vivien30 lányokkal?
Még nem voltam lánnynál de hónapok óta tervezem csak nem tudok dönteni. 🥴☺️
Na, ez valóban örömteli hír :)
Régen is Reni néven hirdetett a hölgy? Nem tudom, hogy volt-e már hozzá szerencsém.
Lacibetyár · Újonc ·  szia Nándi
múlt héten már voltam nála, valóban csalódásmentes.
csak ajánlani tudom.
nálam 10/10-es a nő
köszönöm
sziasztok
Nándi · Őstag ·  Anno igen, most még nem de fogok!
Reni 32-nél járt már valaki?
Én már jártam párszor. Csók nincs, viszont a francia mehet végig. A mellei fantasztikusak, meg akinek ez az alkat a zsánere, szerintem nem csalódik. A rózsaszálak száma kedvező, a hozzáállása is rendben van. Nem azt mondom, hogy nem volt már jobb élményem, szóval barátnőfeeling nincs, de egy "fizetős kapcsolattól" én nem is várok többet, mint amit nála kapok.
Lacibetyár · Újonc ·  szia
adok én neked priviben, de ha rákeresel a világhálon találsz róla egyéb érdekes cikket is.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·  Szisztok.Infó kéne a hölgyröl? Járt már nála valaki?Elöre is köszi.
ghost1 · Újonc ·  Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Boldog nyuszit kívánok minden lánynak...!!!!
"webribanc" :DDD mi ez a név baszki?
Kedves Urak!
Akik óvszer nélkül akarjátok az aktust melyik bolygóról érkeztek?😏
Már azért nem találjátok a hirdetést, mert jelentve lett az ottani adminnak, aki nagyon helyesen inaktiválta.