Buli lesz itthon, túl vagyok az ezredik hozzászóláson!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Buli lesz itthon, túl vagyok az ezredik hozzászóláson!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ajánlom figyelmedbe eme hsz-t: 2011. május 1., vasárnap 21:33
;-)))
Költői kérdés volt némi cinizmussal, ha figyeltél és ott a végén az XD. Amúgy nem tudom, honnan a bánatból tudják az emilemet?! Mindig zaklatnak valahonnan. Vagy eroticworx munkát kínál, vagy egy új, elég gány oldal... Te,már annyi van, eskü nem értem, minek csinálnak újakat. Van néhány eléggé nézett, a többi meg vagy partneroldalként vegetálhat, vagy a kutya se tud róluk. A legtöbb tényleg undorító.
1. Miért, amúgy nem?
:-)))))))))))))))))
2. Lásd alább.
Szóval: nekem nem tetszik az oldal. Valamit lehet szépen és gusztusosan is előadni, vagy akár már-már primitíven és mégis hatékonyan, mint pl. a VL, de ez a fajta ordenáré megjelenés nem az én műfajom. Te ha inkább masszőrnek tekinted magad, és a plusszok nem feltétlenül a "főmenü" velejárói, akkor sztem nem neked való.
De ez szigorúan az én nézetem, nem vagyok prűd, de a normális dolgokat szeretem. Csak te döntesz. Mérlegeld az ottani olvasótábor összetevőit, bár ez nagyon nehéz. Kiknek szól és milyen stílusban? Engem maga az oldal neve is taszít...
Köszi. Hülyén haltam volna meg. Na ilyet nem vállalok.
Megnézted a p.parádét? :)))
Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus
Meg kell adni a módját. Amúgy még nem volt kész.
Te 1 órát vacsizol? :)
Mi az a BDSM szex??
Meg.
Megvacsiztál már?
Vacsi után kifejtem a nézetem.
Jav. tudom
P inaParádé :)))
Jó reggelt!
Tudom, hogy csak este vagy, de muszáj megírnom, nem udom visszafogni magam.
Kapok meghívókat ide-oda elég sűrűn. Most épp a PinaParádé című új 687. szexuális oldalra.
A neve tetszik, a tartalma kevésbé. Tanácstalan vagyok, hirdessek, vagy ne? XD
Te is.
Üdv.
Látod, akkor ne legyél morcos.
Mindenütt vannak "400 km-es" vendégek. És érzések.
;-)))
Még annál is jobb barátok! :)
Mennem kell, ha tudsz, hívj valamikor!
Jó éjt, álmodj szépeket! :)
Tudom.
Nem vagyok egy sértődős típus.
Az a baj, hogy te ott vagy, én meg itt. Télleg jó barátok lehetnénk.