Nem nekem kell szeretnem. Nem is ismerem.
Egyszerűen csak, mit tudom én. Nem esne túl jól, ha részletesen belemennél és ne értsd félre. Hosszú lenne elmagyarázni, érzéseket meg különben se lehet.
Nem nekem kell szeretnem. Nem is ismerem.
Egyszerűen csak, mit tudom én. Nem esne túl jól, ha részletesen belemennél és ne értsd félre. Hosszú lenne elmagyarázni, érzéseket meg különben se lehet.
Nem szereted, ugye?
Egyébként általános dolog, de mégis olyan, ami nem általános. Na ez hülyén hangzik.
A részletek annyira nem érdekelnek, ha róla van szó. Csak úgy általában. Majd elmondod, ha akarod.
pont org
:-)
Na ez az! Nem mondom el itt.
:-)))
Azért egetverő dologra nem kell gondolni.
Mesélj! Mi történt?
Mondjuk a székleted nem érdekel. :))))))))))))))))))) Potty.
Úgy általában. Pl. ma megint volt fejlemény.
Viszlát!
;-)
Ki nem kíváncsi? Persze, attól függ, mire.
Nem vagy antiszociális. A helyzet, hogy mi ketten azért vagyunk itt, hogy csináljuk a hangulatot. Küldetésünk van.
Két lökött találkozása. Szívesen és nagyon sokan olvasnak minket, valamint nézik csodálkozva kibontakozó barátságunkat, ami valakik szerint a neten lehetetlen. De. Mi most bizonyítunk.
Eszedbe ne jusson lelépni!!
Egyébként alapvetően kíváncsi vagy?
Nem baj, csak fejtené ki, mit miért mondott.
Na engem nem izgat, a VB-t néztem, azt cu!
Ne piszkáld röfit,még visszatér újabb nicknéven! XD
Hát ja. "Nem vagyok papucs! Igaz drágám?" :-)))
Amíg én nem voltam, itt addig is volt élet. Csak valahogy mindenki lelécelt, mióta itt vagyok. Én akkor egy antiszociális személyiség vagyok?
Még röffencs is lelécelt a bölcselkedése beírása után. Pedig mennyi nyitott kérdés maradt!
Pedro van a jobb szélen...nem lő, most lő... feltört a Barcelona... Ez van. Fiam nézi. Szegény feje.
Most is meccs van. Nem tudom, miért kergetik a labdát, amikor megvan akkor meg elrúgják.
A csuda! Megint tanultam valamit! Ilyen hülyeséget. Megveszik, hogy kifuttassák? Pont, mint a foci: mire utóléri a labdát, bele is rúg...
Te mit szolgáltatsz? :)))