Majd mindjárt a címem is ideírom, hátha leveleket is kapok. :)))
Majd mindjárt a címem is ideírom, hátha leveleket is kapok. :)))
Ne küldjem el postán?
;-)
Hát na, ehhez IS értek. Polihisztor vagyok. Kevesen vagyunk ilyen zsenik. ÉS a spanyolviaszt igenis ÉN találtam fel!!!
:-)
Vegyél magadnak! :)))
Meg nekem is és hozd el!
Te "kocka" :))))))))))))
Irígy vagy. És ha kifizetem?
:-)))))))))))))))))))))))))
Esküszöm, hogy most frissítettem Godzilla Tűzróka 4.0.1-re, mert ez annyival jobb lesz...
Ahogy az angol mondja: You're the best, fuck the rest...
:-)))
A jégert én is szeretem, abból nem kapnál!
Ha bunkó akarnék lenni: küldd el postán.
Ha még bunkóbb: küldd el az árát.
A legbunkóbb: a jégert szeretem a legjobban...olyat küldjél.
:-)))
:))) Hányszor küldöd még el? Igen ÉN VAGYOK A LEGJOBB! XD
Ja. Látott sok mindent, és szerinte te voltál a legjobb. Ezt akár dícséretnek is veheted.
Ja. Látott sok mindent, és szerinte te voltál a legjobb. Ezt akár dícséretnek is veheted.
De a kutya se nézi az újakat. Meg hogy néznek már ki? Programozók szégyenei összegányolnak valamit.
Még mindig csak lelkes újonc vagy! Majd, ha Tag leszel, na akkor bulizzál!
Van egy üveg pezsgőm.Megisszuk, vagy elküldjem postán? :)))
Nehogy már erről a fórumról.Vicc. Egy ország, vagy egész Európa minket olvas? Ja,és én vagyok az ász!!
Múltkor felhív egy nő, se bemutatkozás, semmi, rögtön a lényegre. Munkát kínál NEKEM Bécsben valami stúdióban.
Kérdezem, milyen jellegű stúdió? (csak úgy viccelődök néha). Erre ő komolyan, erotikus munka, van 1 hely.
Pont engem választott ki??
Amúgy meg azért csinálnak annyit, mert mi az a két dolog, ami a világot viszi előre?
A kíváncsiság meg a szex.
Buli lesz itthon, túl vagyok az ezredik hozzászóláson!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ajánlom figyelmedbe eme hsz-t: 2011. május 1., vasárnap 21:33
;-)))
Költői kérdés volt némi cinizmussal, ha figyeltél és ott a végén az XD. Amúgy nem tudom, honnan a bánatból tudják az emilemet?! Mindig zaklatnak valahonnan. Vagy eroticworx munkát kínál, vagy egy új, elég gány oldal... Te,már annyi van, eskü nem értem, minek csinálnak újakat. Van néhány eléggé nézett, a többi meg vagy partneroldalként vegetálhat, vagy a kutya se tud róluk. A legtöbb tényleg undorító.
1. Miért, amúgy nem?
:-)))))))))))))))))
2. Lásd alább.