Gyógyulj.
Üdv és 'cakát.
Gyógyulj.
Üdv és 'cakát.
Modjad, hogy 'cakát!
Ki nem látta a Terminátort??
Legfeljebb, ha nekem még mindig alig van hangom csütörtökön, akkor te beszélsz, én meg bólogatok.
Megyek pihizni, meg aludni, az a legjobb, aludni a legjobb. Most ne hívj, mert kikapcsoltam, mert nem tudok szép búgó hangon beszélni, csak, mint egy beteg vén varjú.
Akkor holnap nem kereslek, mert úgyis minek.
Várom a hívását, uram! :)
Jóccakát! (Jáj, de beteg vagyok.)
Bírod!
Nem hosszú, pláne ha láttad a Terminátort, akkor 100% bejön.
Na pihizz akkor, de csütörtökre szedd össze magad. Nagyon hosszú napnak nézek elébe egyedül, úgyhogy majd felhívlak délután-este felé.
Valszeg holnap sem leszek itt...
Majd holnap megnézem, ha meg nem halok addig.
Megöl a technika! De a számítógép előtt nem tudunk enni...
De azért, hogy tudd, miről van szó benne, sztem a legjobb paródia:
http : / / www . youtube . com / watch?v=xiTKMo1c-As
Én is így gondolom. Ne belőlem éljenek meg! Meg szoktam maradni, csak így tényleg tovább tart. Azért valami kéne rá, de lehet, hogy a pihizés is segít.
Megyek is lassan, mert fiam ágyba parancsolt.Azt mondja, inkább ne beszéljek, mert szörnyű. Képzeld, ha énekelnék! :)))
Azt régen néztem, jobb a Jóban rosszban szerintem. A B. köztben már azt se tudom, ki kicsoda.
Felvesszük! Simán megnézed utána neten. Kőkorszaki szaki. :)))
Én a Barátok köztöt nézem rendszeresen. Ez is fontos program, de felvesszük, és máskor kajálás közben nézzük meg.
Ahogy mondják: menj el dokihoz, mert neki is élni kell; menj el a patikushoz, mert neki is...; dobd el a gyógyszert, mert neked is...
Sztem túléled. Kemény csaj vagy. Csak a legjobbak maradhatnak életben.
:-)))
Most elmentél? Csak átugrottam megnézni a Jóban rosszbanban a történéseket. Ez fontos esti program.
Együtt csak agyilag vagyunk betegek, engem valami más kór gyötör most, de nem tudom,mi az.
Aszongya,menjekorvoshoz, mert ez így nem múlik el, de nem szeretek oda menni,meg a váróban sopánkodnak, meg tolakodnak. Szerinted túlélem?
Akkor meg ha ő is beteg, miért menekül előled?
Ezt még tegnap csinálta, akkor még nem haldokoltam ennyire.
Amúgy meg ilyet is csak két beteg csinál. :)))
Nem is vagy annyira beteg, én ha beteg vagyok, akkor megáll az élet, nemhogy ilyeneket csináljak...
De úgy vedd fel, hogy csak a szájáig látsszon, az orra már ne!
Fiam sajnál, de menekül előlem, nehogy megfertőzzem. Pedig nem biztos, hogy elkapná.
Van egy jó játék. Fiam felvette videora, szétröhögtük magunkat.
Lefekteted a nejedet például az ágyra, az állára rajzolsz filccel szemet, szemöldököt, orrot. Az alsó ajka lesz így a felső és fordítva.
Beszélteted, meg úgyse bírja ki röhögés nélkül, te meg felveszed mondjuk a telóddal, aztán felteszed a gépre.
Nagyban még viccesebb. Nálunk én voltam az áldozat, ha még láttál rondát! XD
Akkor hiába törtem magam?
Én itt próbálok emberfeletti erővel segíteni rajtad, te meg nem érzed magad jobban? Zabos vagyok. Legalább füllenthettél volna, hogy sokkal jobb.
Mondjuk megköszönted legalább.