Köszönöm, nem. :(
Köszönöm, nem. :(
Na jó, akkor most sajnállak.
Szeeegééény!!!
Jobb valamivel?
:-)))
Nem jó, most vagyok beteg. Hétvégén már (remélem) nem.
Most tessék sajnálni!! Na.
Na helló Linda.
Figyu, hétvégén majd lesz egy kis időm, jó úgy, ha akkor sajnállak?
Jaj, QCpajti, egyre betegebb vagyok, 1-et bírtam ma csak dolgozni. Nagyon fáj a torkom, meg a gigám, meg gyenge vagyok, mint egy kis veréb. Aludtam délután, nem jó. Lettek volna még ma.
Nagyon vicces, mald közelebb hajolok, bár te nem érsz rá. Most pl. hol a bánatba vagy??
Te, olyan szép hangom van! Ha most énekelnék neked, sírnál. Meg ugatok nagyon, mint kutya.
Tessék sajnálni!
Ahogy a mondás tartja: "ha meg nem érsz RÁ, hajolj közelebb...)
Szia. Én tulajdonképpen általában személyesen már a normálisakkal futok össze. A telefonban kell mazsolázni, hogy ki az, akinek mondok címet, ki felejtős.
Úgy elmondanám, de nem merem. Tegnap kiégtem. :)))
Beteg is vagyok, fáj a torkom már 6. napja, minden reggel pocsékul érzem magam, várom, hogy majd elmúlik magától, nem szeretek dokinak panaszkodni, meg nem is tudok jól, sose sajnálnak. Hangom se sok van, ennek mondjuk fiam örül. :)))
Én mondom neked, sose menj masszőrnek, még csak ne is érdeklődj e szép hivatás iránt! Meg ne is hirdesd magad!
Nagyon szép munkád van, meg autód és mosógéped is van. Én most arra gyűjtök. Malacperselyben. Alakul.
Majd este feljövök, lehet, összefutunk. Ha ráérsz.
Jaj, de mesélnék, de nem szabad!! XD
Na, örülök neki. Végre már normálisakkal is összefutsz (ha már én ilyen messze vagyok :-))
Az első kérdésedre a válasz: ha neked jó, nekem is...
...bár ma már jó volt 1x. De sosem elég.
Jó szórakozást.
Üdv és 'cakát.
Szia QCp, örömmel közlöm, hogy a ma estém foglalt, ami nekem jó. Neked jó-e, nem tudom.
A mai hülyéskedés így elmarad, a komolykodás is, legalábbis részemről. Viszont, ha van kedved, a nevemben is írhatsz, holnap majd elolvasom. A stílusomat ismered, figyelj rá, ne vegyék észre, hogy nem én vagyok itt! :-)))
Pusszancs
Igen. Ez lett volna a kérdésem. Vajon miért nem alszol? :)
Bár most,mióta jönnek ezek a frontok,én is többször felébredek éjjel. Teljesen megértelek, ilyenkor jó ide feljönni.
Én sajnos nem tehetem, mert a másik szobában lakom. :-)))))))))
De itt vagyok, bár ilyenkor mindenki alszik...
Vajon miért?
Nem azért van este, hogy aludjunk, hanem hogy sötét legyen.
:-)
De változik, mert akkor utána már nem tudsz velem dumcsizni. Nem lövöm fejbe magam, csak hülyéskedtem. :)
Ma volt egy igazi masszázsvendégem, majd, ha egyszer összefutunk, leírom, bár most friss az élmény. Thaiföldön tölti az év nagy részét, rengeteget mesélt, hetente jár kint masszázsra, most itthon van, felkeresett. Már volt nálam bő egy éve, akkor elégedett volt, visszajött. Érdemes lett volna ezt a beszélgetést minden magyarnak hallania, a masszázst végig néznie, talán más volna a masszőrök sorsa itt is. Feltöltődtem, jól esett neki is, nekem is, és most én is megköszöntem. Valóban a masszázs miatt jött és masszőrnek érezhettem magam, hisz ehhez értek. Nagyon jót tett a lelkemnek.
Vannak mégtörténések,de úgyse vagy itt.
Majd összefutunk.
Szia
Helló
Van ezer olyan ok, hogy a dolgozó nem tud beírni. Tudod, hogy szoktam válaszolni, meg tudunk dumcsizni, de attól, hogy fejbelövöd magad, ez nem változik.
Jó. Mindjárt fejbe lövöm magam, aztán írhatsz.
Szia, itt vagy valahol?
Üdv és 'cakát.
:-)
Lépnem kell mindjárt. Holnap dumcsizunk.
Jó éjt! :)
Majd hívlak. A "kollégát" küldöm dolgozni, mi meg dumcsizunk egy kicsit.
Gondoltam. Valamikor lesz vendég, akkor hívj később, vagy megcsörgetlek, vagy üzizek, hogy vagyok.
Sztem ez d.u. lesz, a visszaúton.