Igazán nem nagyon figyeltem...
Igazán nem nagyon figyeltem...
Haliiiii! :D
Végre időben! Azt hittem, tetszeni fog, én speckó még hasonlót se láttam. Figyelted, hogy a nunija oldalról nézve olyan, mint egy mosolygós száj? Elég jó pontokat kapott. :)
Nevemhez méltóan nagyon finom leszek: nem igazán az én ízlésemnek megfelelő hölgy.
Bár van egy pár pozitívuma is: szőke, non-stop rendel.
Jut eszembe: "Értem én, hogy non-stop, de meddig van nyitva?"
:-)))
Nem is hiszem! Ilyen mértékű agytevékenységre és ennek hozományaként levezetett, már-már példátlan és a NASA számítógépeket ill. fiatal orosz mérnököket megszégyenítő gondolatmenetre csak nagyon kevesen vagyUNK képesek. Mármost te, mint 2 agysejtű lény az esélytelenek nyugalmával kezdenél bele akár milyen kis dolog megoldásába (pl. 1x1).
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Pedig okos vagyok, és makrokefál!
Az meg, hogy Bokrunk merre van, ki tudja. Lehet, hogy ő is dolgozik ezerrel valamin.
Helló
Jó estét mindenki! :)
QCpajti, menj be a jólányokba és a mi régiónkban keresd Ducikát! Kíváncsian várom véleményed. Ilyen nunit, "popsit" még nem hiszem, hogy láttál.
:))))))))))))))))))))
Kedves QCp!
Nem fogod elhinni, de még az én csöpp agyamban is megfordult, hogy először átkérem magam egy 3. orvoshoz és utána már bevállal a legjobb. Amiért ez elmaradt, ritkán vagyok beteg, és még ritkábban megyek orvoshoz.
Nem biztos, hogy attól nagyobb a fejed, hogy nagyobb az agyfelületed,lehet, hogy csak vízfejű vagy, de attól még lehetsz te az Isten,ha úgy érzed. Bár,lehet, hogy ez is orvosi eset. Van, aki Napoleonnak képzeli magát. :))))))))))
Te, Bush merre lehet?? Pircsi dolgozik ezerrel valamin, őt megértem. De HOL VAN BUSH?
Helló Linda.
(kedves naplóm)
Ma megint nem jött össze. Hosszú téli esték után hosszú nyári napok jönnek, egyre nagyobb bizonytalansági tényezővel. A háziorvos dolog nehéz lehet, nekem szerencsére totálisan semmi gondom az orvosommal, simán boldogulok vele. Menj át a 3. legjobbhoz, onnan már pár hónap múlva sima út vezet az 1.-höz... Ez a logica ... Tudom, nektek tökéletlen teremtményeknek nagyon nehéz egy ilyen levezetést kitalálni, ám mi, felsőbbrendű lények, kiknek bizonyítottan nagyobb az agyfelületünk ez csak egy laza kis ujjgyakorlat. Idáig nem nagyon hittem a kereszténységben, de mióta rájöttem, hogy én vagyok az Isten...
Képes vagyok még az atommagot is kicsíráztatni...
--x--
Fiadat meg hagyd dolgozni. "Okos enged, ha már szenved."
Na akkor ezen nevess:
"Öregszem: néha összeszavakat a keverem"
:-)))
Üdv és 'cakát.
Kedves QCp,
fiam elhajtott innen, úgyis egyensúlyozok a széken, ő meg dolgozna, vagy nem tudom, mit akar a gonosza.
Majd írj valami vicceset, a nevetés gyógyít! :)
Üdv és 'cakát. :))))))))))
Nem, nem szeretem, ha csikolnak, csak elviselem. Én már mindent kibírok, csak nem biztos, hogy röhögés nélkül. :)))
Szia
Valamit akartam neked írni, de elfelejtettem. Lehet, hogy már csak 137 :))) Hülyülök.
Én is inkább magam dolgozom, bár néha fiamat megkérdem, nem volna-e kedve helyettem beugrani :))) (A válasz mindig "Nem.")
Igazából fogalmam sincs, mivel kéne kúrálnom magam, így csak csendesen szenvedek, kivéve, mikor ugatok. Az nem csendes mindig. Lehet, mégis meg kell látogatnom házidokit, csak utál, mióta megtudta, hogy fehérvári vagyok. Ezt rendesen ki is mutatja. Úgy derült ki, hogy a nagyműtétem után le kellett menni hozzá és látta, hogy Fehérváron volt. Megkérdezte, miért én meg elmondtam neki a különbséget a két kórház és orvosai között, inkább régi jó nőgyógyászomat kerestem fel. Na, azóta utál.
Most menjek oda? De ő itt a 2. legjobb háziorvos. A legjobb a váltótársa, át akartam kérni magunkat, de nem vállalt be, mert van köztük egy megállapodás, hogy egymástól soha beteget. Csoda, hogy nincs kedvem lemenni.
Szexelni sincs kedvem. Neked van. Jó neked.
Helló Linda
Hát igen, megint elcsúsztam idővel, most értem ide, de ha minden igaz, holnap már "fogadóképes" leszek :-)
Vannak, akik dolgoznak, és vannak, akik dolgoztatnak. Pontosan itt a VL-en is van ilyen is meg olyan is, pl. közös kedvencünk is ;-)
De mi inkább dolgozunk, hiába a magunk urai vagyunk, voltunk már átb@szva, nem esik le a gyűrű az ujjunkról. Meg helyetted senki nem fogja olyan lelkiismeretesen csinálni, mintha magadnak csinálnád, akár mennyit ígérsz...
Te meg kurel ill. kúráld magad, és próbálj meg a nyugdíjas találkozókkal még várni, mert csikis vagy. Vagy szereted, ha csikolnak?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na üdv és 'cakát.
See ya holnap.
Látom, ma is későn érsz haza. Elég pocsékul érzem magam, megyek lefeküdni. Nem múlik ez a sz@r. Azért egyik kedves vendégemet bevállaltam ma, aztán ennyi volt.
A humorom még megvan, a hangom kevésbé, kegyetlenül fáj a torkom is. Szunyálok, majd dumálunk.
Jó éjt! ('cakát! :)))))
QCp, ha megjöttél, írj valamit! :)
Én most átmegyek a szobámba TV-t nézni, meg eldöglök a kanapémon. Majd ide-idekacsintgatok.
Teló bekapcsolva. Addig puszi. De jó, hogy vagy! Intézem már az előléptetésedet Taggá. Hétvégén ugyan ritkán néz be a Szerkesztőség, de lehet, hogy mégis.
Szia Pircsi!
Igen, ment volna az üzlet, ha nem lennék beteg, de mintha be lenne kamerázva a lakás, mint a Valóvillában és egy ország figyelne, és tudnák, hogy mikor nem vagyok vendégképes. Most lett volna az erős hetem, kedden, szerdán csupa törzsvendég keresett, én meg nyomtam az ágyat.
Nem tudom, mi ez a kórság, de legalább 20 éve nem voltam ilyen beteg. Még ma is gyenge vagyok, nem tudom, délutánig alakulok-e, dolgozni kéne már. Ez van, ha bírom, jó, ha nem elbuktam egy csomó jó vendéget.
Veled mi van? Nyugi lett? Találtál megoldást a problémádra?
Hát, Jensz, ezt rendesen megszívtad! Mondjuk, én a helyedben már akkor sarkon fordultam volna, mikor berohant TV-t nézni.
Sziastok gyerekek...!
Mi ujs veletek??, Katókám, megy az üzlet? QCp, láttom nyomod rendesen a kedves hülyeségeket,,(jó értelemben...)
Drága Jensz!! Nem jó leányzot választottál, nálam nem igy jár aki egész éjjelre jön, ,és felébe sem kerül:))
Puszillak benneteket!
Sziasztok!
Egy Kis figyelmeztetés az oldal látogatóinak.
Az egész történet onnan indul,hogy nézegettem az oldalt,és rátaláltam egy DEBRECENI leányzóra,aki igazán csinos volt,a neve a hirdetésben BIUSKA(19)volt.!!
Ugyebár felhívtam,fölvette a telefont,teljesen közvetlen volt melette aranyos,humoros lány,megkérdeztem milyen szolgáltatásoknak tud eleget tenni,és hogy ez anyagilag mennyire megterhelő számomra.Elmondott minden szép és jót,ezután megbeszéltem vele hogy éjszakára szeretnék menni,ebben is benne volt,elkértem az előrhetéseit,
utca hászám stb,másnap este elmentem hozzá.0:00tól reggel 7óráig volt megbeszélve a dolog! Eljött az este,és 10óra kor már megcsörgetett,hogy hívjam vissza,hogy biztosra megyek-e hozzá,és mondtam neki,hogy igen megyek azt mondta hogy alig várja stb stb.!Eljött az éjfél felhívtam a lépcsőház előtt ezután azt mondta mennyek fel a 3. emeletre és csöngessek a 18-as ajtón.Felmentem csöngetek,nagynehezen kinyitotta az ajtót,ezután amint kinyilott az ajtó,szélsebesen mint egy vonat ment be a hálószobájába,és elekzdte nézni a tv-t,semmi üdvözlés még köszönni is elég nehezére esett.Ezután bementem hozzá a szobába,és leültem mellé.Rákérdeztem finoman a dolgokra,de ezelőtt már a pénzt amit az éjszakáért kért már odaadtam neki ami 50.000Ft volt!!Elkezdtünk beszélgetni,gondoltam hogy annyi belefér a lánynak rendesen szómenése volt.Eltelt körülbelül egy óra ráakartam térni a dolgokra,és megkérdeztem tőle hogy egész éjszaka ezt fogjuk csinálni?erre ő azt mondta hogy,nagyon fáradt és reggel negyed 6kor neki kelnie kell mert megy a fővárosba!Ezután volt egy kis "akció" hozzáteszem csókolózni is alig akart közben a telefonban megbeszéltük h amit kivánok mindent megad nekem,és melette ugye az 50.000 Ft azért nem kicsi pénz!!Franciázni szerettem volna közösen,ebbe sem egyezett bele.Megkérdeztem tőle hogy akkor mit lehet?erre nem válaszolt semmit!! Ezután jöt az aktus ami maximum,10 percig tarthatott,és az sem volt mindegy hogy milyen pozícióban,csak abban ami neki jólesett,a misszionárius.Ezután szépen abbahagyta a dolgot,és lefeküdt mert azt állította hogy nagyon fáradt,de mellé tette hogy majd hajnal felé lessz minden,mondtam neki hogy jólvan.Aztán lefeküdtünk aludni,simogatni akartam stb,és azt sem igazán állta,semmi nemvolt jó neki,közben az lett volna a dolga hogy engem kényesztessen,ne én,Őt.
Körülbelül hajnali 5 körül felébredt,és vártam,hogy mi legyen,és hát a végén nemvolt semmi,azt mondta nekem hogy készüljek el addig,amíg ő elszív egy cigarettát.Nemszóltam semmit nagyon ideges lettem,aztán elszívta a cigijét,és gyakorlatilag kitessékelt a szobájából azzal az ürüggyel,hogy neki hamarosan érkezik az édesapja!!!Ezzel eljöttem.
Elég tanulságos a dolog,nagyon megszívtam sajnos.Úgyhogy az ilyenkre figyeljen oda mindenki de nagyon.
Na végre. 'cakát. :)))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))