Neked már van feleséged. Engem nem zavarna, hogy prosti a pasi, ha jól keres, na de meleg!!
Neked már van feleséged. Engem nem zavarna, hogy prosti a pasi, ha jól keres, na de meleg!!
Na ugye! Piszkálsz engem, hogy a kaki érdekel. Igen, ez életünk része, mindennapjainkhoz tartozik, mint a fing. :)))
Mit ettél össze?
Hát én se innen választanék feleséget...
Bár legalább el tudná tartani magát, meg esetleg engem is :-)))
Viszont lassan megyek. Görcsölget a hasam, remélem egy jó wc-zés összejön még ma este.
Valami megállt bennem, vagy csak szélgörcseim vannak, nem tudom.
Most komolyan! Benézek ide a VL-re egy rendes partnert keresni, erre ez a kínálat! Hogy megyek így férjhez???
Na akkor váljon kedves egészségére. Cukrot neki, süvegcukrot, hogy legyen mire ülnie...
Pasikat keres, meg a felét nem értem, amit ír. Én a normális szexhez szoktam. A BDSM-et tőled már megtanultam, de a többi!!
Mond neki, hogy "szabadússzon" el hozzád...
Reméljük, nincs strigója.
:-)))
Őt is meg szoktam nézni. *** moderálva *** is fent van!
Nézzél be az Urakba! Most csak 2 van, de érdekesek, főleg a szabadúszó, de a másik se rossz. :)))))))))
Én csak a szépet nézem. Azért fizetek is, a csúnya meg fizethetne, akkor sem kellene...
Akkor Erzsókánkat is tudom ajánlani neked. Ha vele hasonlítod össze magad, még a válladat is megveregetheted.
Jut eszembe, a fenekét se nézted meg!! Hát, ilyen sincs több. Az emberek a szépet, meg a csúnyát nézik meg. Én is így vagyok vele ufó létemre.
Nem, nem vagyok leszbi. Miután általában csajok hirdetnek, őket nézegetem és összehasonlítom magammal. Mondjuk nem a huszon éves bombázót, hanem az érettebb korosztályt. Utána mosolygok magamra a tükörben. :)
De mi érdekes rajta?
Én sem nézegetek kanokat napról napra.
Sztem te titkolt leszbi vagy, és lassan, tudat alatt gerjedsz a csajra...
Érdekes.
Majd betöltöd a 70-et, aztán már nem válogatsz! :)))
Én, mint szted "pedofil" már mutattam neked, hogy ha nézelődni van kedvem, milyen szépségeket nézek. Na azoktól tényleg kedvet kap az emberfia.
Amúgy napról napra mit tudsz nézni rajta?
Pedig én szoktam mondani, hogy jó f@sz nem válogat, de ezek szerint én rossz vagyok...
Nézd meg újra, mi naponta megnézzük.
Bokor azt írta, hogy "betegállományban" van. Idéztem. Aztán eltűnt, mint a kámfor.