Bealudtál? Vagy izgalmas a jóban-rosszban? Vagy dolgozol? Vagy még mindíg szaladgálsz/már megint?
Bealudtál? Vagy izgalmas a jóban-rosszban? Vagy dolgozol? Vagy még mindíg szaladgálsz/már megint?
Ha nem írsz elérhetőséget, akkor bármikor hívhat a parasztabbja - ő úgy gondolja.
Legalább annyit írj, hogy éjszaka is hívhatsz, csak ne ébressz fel! :-)))
Én sose jövök későn, te mész korán :-)
Nem :-)
QCi, ne már!! Megint későn érsz?
Azt, hogy miért nem volt elérhető, nem tudhatom, csak a saját tapasztalataimat.
Egyszer Pestre kellett hivatalos ügyben utaznom, előtte napokkal beírtam a hirdetésembe, hogy aznap nem leszek.
Mintha direkt, egy csomóan akkor hívtak. Azóta én se írok be semmit, felesleges.
Mondjuk az már elég uncsi, hogy a lámpán szinte mindenkinek csak rossz tapasztalata van. Én is átnézek néha és elolvasok sok mindent.
Volt pl. egy szombathelyi lány, akiről itt csak dícséret hangzott el, ott meg csak szidták, nem győzött védekezni, bizonygatni.
Én hagytam volna a helyében, semmit nem ért el vele, a vendégei elégedettek...
Sose fogom megérteni, deazon a fórumon már tényleg nem tudom mit várnak egy lánytól. Szinte csak negatív beszámolók vannak, esetleg felkapnak egy-két lányt, a többi mind rossz.
Nem olvastam, Dominikáról mit írtak, de lehet, úgy érezte, hogy akkor jobb,ha kikapcsolja egy időre, amíg újra nem lesz jó kedve, mert ezt csak mosolyogva lehet csinálni. Csak találgatok.
Helló!
Tényleg jó lenne beszélgetnünk.
Kedves ilko!
Sajnálom, hogy nem sikerült elérned Dominikát! Viszont kényszert érzek, hogy védjem a hirdetőket.
Lehet, hogy nem volt szerencséd, vendégei voltak, mikor hívtad. Persze, lehet, hogy másért volt kikapcsolva.
Én is hirdetek, tehát vannak tapasztalataim ezügyben.
A többség, kivéve a hozzád hasonlókat, egyáltalán nem veszi figyelembe az elérhetőséget, sőt meg se nézi.
Én már úgy érzem, felesleges volt beírnom. Én hétköznap 12-20-ig vagyok. Mikor hívnak? Nem egy!!!
Éjjel fél 2 tájékán, reggel 6.51, 20.37, 23.51 (ezek csak, amiket ma dobált ki sms-ben a Voda)
Van teszem azt egy 1 órás vendégem, előfordult, hogy azalatt 17-szer hívott valaki, persze, hogy nem ér el.
Ezek vannak. :)))
Helló
Én sem :-)))
Tegnap megejtettük az ominózus autóvásárlást mintegy 200 km-re Db.-től, aztán hazafelé mondok' megcsörgetlek, de viszonylag kevés sikerrel (csak a titkároddal tudtam beszélni) :-)))
Majd beszélünk. Jó futkosást.
Helló
Szia QCp. Bocs, nem tudtam, hogy hívni fogsz, úgy 10 perccel korábban kapcsoltam ki a telefont.
Majd dumcsizunk.
Szép napot! :)
Pajti, mentem dögleni, holnap le kell futnom a bankot,mosni kell, dolgozni kell.
'cakát. :)))
Jó estét. Ettél Aktíviát ma? 14 napig eszed, ha nem jön be, visszafizetik az árát. Így kell ingyen enni. :)))
Hol császkálsz késő este?
Na, fiacskámat én fertőztem meg, tünetek ugyanazok, le kellett vele mennem a dokihoz, mert nem tudott egyenesen járni se.
Kapott antibiotikumot, ezek szerint nekem is az kellett volna. Már csak azért se mentem be, nem szeret a dokinő, én meg nem panaszkodom neki. Már úgyis jobban vagyok, a jól még túlzás, de majd az immunrendszerem megoldja. A fene a makacs, büszke fejemet!!
Jóccak. :)
Helló Linda
Megmaradok! Volt egy nehéz éjszakám, aztán reggel 8.15-kor "kirobbant" belőlem a dugó (persze a WC-n), azóta már csak akkor fáj, ha nevetek...
:-)))
Sajnos már nem úgy van, mint régen, hogy a vasszöget is megemésztem. Már rá kell szokni a könnyűfémekre...
Én is megyek sláfenelni lassan, holnap hosszú napom lesz.
Na üdv és 'cakát.
Szia. Remélem jól vagy már!
Ma nem sokáig leszek, fiam is lebetegedett, lázas, fáj a torka. Vagy én fertőztem meg, vagy nem, mindenesetre hamar megy csicsikálni.
Én se javulok semmit, de már nem érdekel, dolgozom, csak most skacot kell figyelgetnem, mennyire lázas. Na, őt küldöm holnap dokihoz, én már nem megyek, minden elmúlik egyszer, ez a kórság is.
Azért még benézek, a Jóban rosszbant nézi fiam is, utána takarodó. 1/4 22 körül van vége.
Ne egyél házi almás pitét, csak boltit!! :)))
Eszembe jutott: házi almáspite a gond. Na helló.
Hát, így ne csodálkozz! Engem is bántanának a szelek. :)))
Én is lépek, este van, helycsere.
'cakát. Azért aludj is, ne a klotyón töltsd az éjszakát, zabagép! :)
Hát ez az. Na télleg lépek, már fiad is ott van mögötted, meg mennem is kell...
:-)))
Üdv és 'cakát.
Elvileg holnap találkozunk.
Hi!
Giros-pizza-leves meg második :-)))