Nos összegeszünk egy kicsit a dolgokat! Van aStarlight emberünk, kér egy időpontot előre, de mivel a szolgáltatónknak( Dóra 21) nem vár dolog jött közeb én tudom hogy mi ,mert nem rég voltam nála mindegy nem lényeg, ez már a múlt.Van a Kurátor aki szerint többször előfordult ilyen eset, hm ok jó persze vissza jelezettet volna legalább az nap mikor a randi van ,hogy nem jön össze a tali. Ez így lett volna korrekt,hogy most ez utólag meg történt e Dóra részélöl privátba nem tudom,szerintem ezért is írt a fórumba és kért elnézést Starlighttól, hogy még véletlen sem másszon a magánszférájába.Szerintem evvel csupán jelzett a vendégnek hogy hibázott, és szeretné ezt majd jóvá tenni ha úgy alakul és még is meg látogatná.Anno nekem is volt néhány olyan szolgáltató hogy az előre megbeszélt időpontba, még nem hogy vissza jelzett volna hogy nem ok, de még elérhető sem volt telon, szóval adtam még egy esélyt neki, hát ha, ha meg nem felejtős.Ja hab a tortán az Qk bajnok MustafaClarkson, aki küzd a magyar nyelvel, de még eddig nem jött össze egy értelmes mondat a részéről, jól van az majd csak össze jön egyszer xd :D,, Szóval értem én, de mire ez a b*szogatás ,meg kármentesítés!