Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt!
Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt!
Ne vedd sértésnek, de ez már nem rólad szól, itt az esemény a fontos, ami szerintem k*rvára nem egyszeri és szimplán téved aki ezt a "diszkréciós" kamuflázst megeszi. A Tibeti felvetésében is kitapintható, hogy mondhatod te, hogy téged bizony nyugodtan "zavarhatnak", de légy nyugodt, nem fognak. 😊 ..mert simán lesz*rja.
Véleményem szerint nagyon nem mindegy, hogy minek nevezzük, már itt kezdésnek ez a legfontosabb! Az "intelligens válasz" mögött és annak miértje alatt lapul a lényeg. Ez itt nagyon nem egyszeri, csak most újra felszínre került, mert a kolléga nyilatkozott. Korábban volt még más is a hölgyel, de akkor még volt az "intelligencia" mellé egy "segítője" is,nevezetesen egy saját kamu nick, ahol vállalhatatlan stílusban oltogatta a panaszost. Ezt már sokan elfelejtették neki, sőt, sokan meg is ették, hogy az nem ő. 😎 Ezek a részéről itt nem válaszok és nem érezhető semilyen megbánás, ez csak a plénumnak szól ide, ez csak egy látványpékség kirakata.
Sorry, ebben az én dislike-om is benne van. Nem értek veled egyet. Teljesen flottul, inteligensen válaszolt Dóri, ami - azért valljuk be - ezen a fórumon kuriózum.
Amúgy meg semmi olyan dolog nem történt, ami ne lenne mindennapos, más lányokkal főleg.
Én megértelek, mert én sem bírom a local menedzsmentet.
Történt egy hiba, félreértés, elbaszás, akármi. A másik fél korrektül reagált. Miért kell ez túlgondolni?
Ti kitérték rá az adatlapon külön jegyzetekben, hogy a leendő vendég ne szórakozzon más idejével, hogy ne kamuzzon, küldjön bármilyen formában jelzést ha nem jó a megbeszélt időpont. Vissza ugyanez már nem derogál és hivatkozol ilyen csehszlovák vakerral a családi nyugalomra, kamu diszkrécióra!? Ugyan már Babyke!? És még nem elég, hogy a teljes szalonnal lediszlájkolsz, de még moderálásra is teszed a válaszom. Gondoljak így még rád a teljes diszkrécióval a korrektségre!??
Mert nem ettől függ!! ☝️ A marketing roppant fontos, magam sem hittem korábban. Jó és rossz értelemben is. Tűzzel-vassal kell csapatni a fórumon az Igét'!! Beszámoló, bejegyzés, komment,..mindegy minek nevezzük, tolni kell dupla csövön. Ami majd egyre hitelesebb fórumozókat, valódi látogatókat fog önmagának toborozni ide. Ahol nem így van, ott elszabadul a kamugép invázió és később atomjaira hull a topic és ez közvetlen kihatással lesz a minőségre. A menüre értettem. Megfigyelhető ez tényszerűen. Minden helyen van f*zetőképes kereslet Q-ákra! Nagy városokra gondolj. Nekem ez jött le. És még így sem rózsás a helyzet.
Én Győrbe járok és tényleg megfigyelhető, hogy Debrecen - Nyíregy térségben mennyivel jobb a kínálat! De nem értem, hogy miért van így. Győr elég nagy város és elvileg az életszínvonal is az országos átlag fölött van, szóval lenne rá f*képes kereslet.
Én pedig nem feltétlenül azért szólok, hogy betámadjam, de ebben a konkrét szituban még tudomása is volt arról, hogy a látogató nem helybeli és célzottan hozzá is tervezi a randit. Tudom, hogy itt diszpécser is van, de ez több, mint inkorrektség. Egyre több ilyen eset megfigyelhető más és más helyeken is. És ilyen helyzetben most nekünk is fekete listázni kdllene??
Gabo30 · Kvázi-tag · 😁😁😁
Nem feltétlen kell kimaradnod! Még beszállhatsz negyediknek!?? 😁
Gabo30 · Kvázi-tag · Ez már egy szerelmi 3 szög, én ebből ki maradok :D tudod bennem is kavarog valami, még hozzá a tegnap esti húsleves ha menni kel akkor menni kel :))
MustafaClarkson · Újonc · Az az igassag szerelmes ledtem egy szolgaltatoba. De az a baj tetszik egy masik is s nem.tudok donteni kit valaszak.
Azert szeptembe mert.meg.kavarognak bennem.az erzelmek. Tulsagosan hamar leszek szerelmes s kell kis ido h lecsillapodjon.
Sok sikert!
Gabo30 · Kvázi-tag · Azt mondod kamu szt is, mikor írja hogy csak a hó közepén fogja meg írni mikor meg kinél volt, ja persze ugyan már, külföldi e az ugató kutyámat sem érdekli.Addig fogom csesztetni míg el nem húzz a sunyiba, voltak már itt olyanok akik rám próbálkoztak nem is 1x er ,hogy ezt vagy azt adjak már ki a csajról,( személyes infókat). Hát nem jártak sikerrel ebbe a témába és később sem fognak ,igen a másik a nagy Napi*arr ahol hirdetőket buktatnak be, az ország minden részéről,hogy ebbe mi a jó nem tom meg nem is értem-A kőbányai sz.pófantomok:) Ja semmi spanolás mert abból csak a baj van.. xd
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Florida:)
Melyik államot választottad az USA-n belül? 🙄
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Hogyne, gondoltam én erre is bár én itt főleg fórumon nem foglalkozok ilyen Uhh én mennék hozzád témákkal, főleg, hogy pár nap múlva befejezem Magyarországi pályafutásom hosszú hosszú évekre de remélhetőleg végleg, és csak Amerika földjén fogom boldogítani a kedves vendégeket szóval így is úgy is esélytelen lenne, hogy meg látogasson már ha nem egy kamu profil, ha meg az, akkor se lesz már hatással rám:D
Szándékos helyesírási hibák, direkt és kamu szervezetlenség, ő annyira külföldi, mint kb. te. Óvatosba a spanolással, mert az ilyen story-k után szoktak a lányok kikerülni a napisz*rra. Én nem kóstolgatnám a helyetekben. Persze, mindenki azt tesz, amit akar..
Full kamu a profil, ne éld bele magad a kérdésekbe! A figyelemre játszik hősünk vagy hősnőnk...!? 😁 Várd ki a mutatvány végét, most még csak befrankózza magát.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ok ok :)))