Miért ilyen halott ez a fórum?
Miért ilyen halott ez a fórum?
A legfőbb baj az, hogy sok" vándorszínész" csak a lehúzásra megy... Azok számítanak korrektnek akik a TÉMA közben nem veszik fel a telefonjukat... mert ugye a vendég az első, persze ez evidensis lenne.. aztán a TÉMA lezárása után persze csak ha van még idő (általában igen) még foglalkoznak a vendéggel... Az is sokat elárul hogy a jutalékot előre elkéri azt gyorsan elszalad vele, vagy azt mondja tedd csak le de ráér a végén is... persze gondolom vannak tróger alakok, akik képesek lennéek távozni a végén jutalék nélkül...az meg a másik, ha kér az ember egy szexi fehérneműt telefonba egyeztetve azt mire odamegy vár egy bugyiba...hűű... :)) kérdesre az meg hol van? ja azt épp nem hoztam magammal.... :)) Amúgy ha valaki Győrben jár Domina Szonja igen erősen ajánlott kategoria ahol nem csak az van, rettenetesen szép, korrekt és okos a hölgy... időpontot érdemes előre egyeztetni...
Majdnem mindegyik képen... :)
Korina22-nek a második képen akkora a segge és a melle, hogy görbíti a teret! 😂😂😂
Nándi · Őstag · Ennyi puncsolás után egy kis vaníliára vágyom!
Kamilla, Úgyérzem készen állok arra hogy beszéljünk.
Gabo30 · Kvázi-tag · Figyu szerintem találj valami jól f*ztő melót, gyakorold a magyar írást.,vagy szólj olyannak akiknek ez megy. Utána tudunk kommunikálni értelmesen.
Személyi kölcsön? haha az eszem eldobom de komolyan,ha már szép nem vagy ,hülye ne legyél xd
Rendben, fogadjuk el ezt az érvelést, ami persze azonnal feltételezi, ha egy nős férfi lányokhoz jár az nagy valószínűséggel retardált. Képtelen kezelni egy kényelmetlen hívást vagy sms-t az adott pillanatban. Persze, hogy annak mekkora a valószínűsége, hogy ez pont kényelmetlen helyzetben éri, az megint egy jó kérdés. Aztán ott van még az a dolog is, hogy a pofának onnantól kezdve, hogy elindult a lányhoz minden egyéb kockázatot vállalnia kell ugyanúgy mintha létrejött randiról beszélnénk. Ugyanúgy el kell számolnia otthon az idejével, ugyanúgy észreveheti egy ismerős amikor a ház előtt tipródik, stb. Arról már ne is beszéljünk, hogy negyed órával a tervezett találkozó előtt már aligha fogja valaki anyuci szoknyáját. Talán akkor már nem ér telefonálni?
Nekem mindig az első és eddig egyetlen ilyen alkalmam jut eszembe. Már három alkalommal is beszéltünk a tervezett randiról, utoljára két órával előtte. A lány a kelleténél is jobban ismert, tehát tudta, hogy nincs senkim. A helyszínre érve nem reagált a hívásomra se az sms-re. Nemsokkal később egy ismerősöm segítségével kiderítettem, hogy nagyon is ráér a leányzó és semmi baja se neki se a telefonjának Másnap küldött egy kamu szövegű sms-t. Állítom, hogy a mai napig is azt állítaná, hogy úgy volt minden ahogy mondta.
...hogy a műsor milyen, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, de hátha valaki igen.
Elég "tutajos" az biztos!
Gabo30 · Kvázi-tag · Nem semmi jó szöveg! ilyet is ritkán olvas az ember :) Ha még ehhez jó a műsor is no problem..
Fütyülős · Őstag · Reflektálnék!
Ez a fórum "elvileg" azért jött létre, hogy megosszuk egymás közt az "élményeinket", tapasztalatainkat. Évek óta próbálom megosztani a szubjektív saját véleményemet, de ez általában nem a tipikus mézes, mázos "jaj de csodálatos volt, és visszamegyek...stb" beszámoló. A jelenlegei hirdetők még a fasorban se voltak, amikor én, és még egy páran már írtunk ide. Sajnálom, hogy fekete bárány lettem a fórumon, de úgy érzem a beszámolóim nem csak az ide látogatóknak, hanem a hírdetőknek is segítettek.
Szóval én állítottam valamit, te tagadod, de ilyen a fórum, ami már nem is annyira az. Kiállok a korábbi véleményem mellett, és még fogok hozni többet is (ha nem tartják moderálás alatt), csak sajnos a jelenlegi érában nehéz kellemes élményekről beszámolnom!
Üdv: A Fütyülős! ;)
Aki nem olvasta még el Natalia bemutatkozó szövegét, villámgyorsan tegye meg!
Nagyon sok nős férfi jár ám lányokhoz. Őket hozhatja kellemetlen helyzetbe egy hívás vagy SMS. A lányokat meg ne féltsd, ők lenémítják, ha vendég van. (legalábbis az értelmesebbje)
MustafaClarkson · Újonc ·
Kulfoldi magyar vagyok papa olasz a mama pedig felig magyar felig bajor hercegi ver vsorgedezik az ereibe.
Ezer megy nehezen a nyelv sajnos kint nottem fel s sokan nehezen biznak meg emiat bennem ha uzletrol van szo pedig orvos-ugyved gyerekkent elege megtanultam a becsuletet.
Tegnap is fel hivtam egy kedves holgyet hogy nem tudok meni ma sajnos mert nem kaptam megva szemelyi kolcsont de azt mondta akkor felejtsuk el egymast.
A lemyeg az erintet fel tet e tajekoztatasi szandekot s ha nem mier nem. Azt hiszem Dora ki meritette ezt . A lanyok nem szolhatnak nem tudhatja kinek van viszonya esetleg a felesegevel s ha felhivja... elbukja a hazas eletet. S az mindennel tobbet jelent.
De ferfinek tajekoztatni egy holgyet az becsulet. Nem varhatat meg egy holgyet a ferfi ember.
Ha rosszkor hív, legfeljebb nem veszem fel. A mai világban nem meglepő ha valakinek csörög a telefonja. Ha nem beszélték meg, hogy csörögni fog indulás előtt, akkor miért csörögne? Akkor mi van ha éppen vendége van a lánynak? El se induljon? Nagyon nehéz azt feltételezni, hogy ilyenkor nem csak az áll a háttérben, hogy pont lexarja.
Szerintem meg alap, hogy a lányok nem hívhatnak minket vissza. Ha éppen lemaradt a hívásodról és egyből visszacsörög, az még oké, de ha később teszi, pláne másnap, az a kölcsönös diszkréció durva megsértése lenne. Szerencsére ezzel ők is tisztában vannak. És szerintem az is alap, hogy ha előző nap szerveztem le a randit, akkor indulás előtt odacsörgök. Bármi közbe jöhet. Most nem a lányokat akarom védeni, de szerintem ez így van rendjén.
Gabo30 · Kvázi-tag · Nos összegeszünk egy kicsit a dolgokat! Van aStarlight emberünk, kér egy időpontot előre, de mivel a szolgáltatónknak( Dóra 21) nem vár dolog jött közeb én tudom hogy mi ,mert nem rég voltam nála mindegy nem lényeg, ez már a múlt.Van a Kurátor aki szerint többször előfordult ilyen eset, hm ok jó persze vissza jelezettet volna legalább az nap mikor a randi van ,hogy nem jön össze a tali. Ez így lett volna korrekt,hogy most ez utólag meg történt e Dóra részélöl privátba nem tudom,szerintem ezért is írt a fórumba és kért elnézést Starlighttól, hogy még véletlen sem másszon a magánszférájába.Szerintem evvel csupán jelzett a vendégnek hogy hibázott, és szeretné ezt majd jóvá tenni ha úgy alakul és még is meg látogatná.Anno nekem is volt néhány olyan szolgáltató hogy az előre megbeszélt időpontba, még nem hogy vissza jelzett volna hogy nem ok, de még elérhető sem volt telon, szóval adtam még egy esélyt neki, hát ha, ha meg nem felejtős.Ja hab a tortán az Qk bajnok MustafaClarkson, aki küzd a magyar nyelvel, de még eddig nem jött össze egy értelmes mondat a részéről, jól van az majd csak össze jön egyszer xd :D,, Szóval értem én, de mire ez a b*szogatás ,meg kármentesítés!
Engedelmeddel fordítás után idézek tőled.
"Első alkalommal voltam nála, igaz az 1 óra az 30 perc volt fürdéssel, de ez így volt jó ahogy volt, így volt tökéletes"
Kifejtenéd ezt bővebben? Mármint, hogy lett tökéletes ? Én is távoztam már kevesebb mint 30 perc után órás programról, de a tökéletes jelzőt távolról sem tudnám ráaggatni ezekre a randikra.
MustafaClarkson · Újonc ·
Tejesen jo mit mondasz egy szeri rosz tapasztalat nem eleg! inteligens szép lány nagyon s teljesen korekt nem hiv nehogy a párod meg haragudjon miert hivot fel a dora te tégedet.
Semi ssem lehet tökéletes és ez ép emiatt jo! vágysz rá mert nem kaphatod meg oly könnyen nem oly könyü vérü mint sok lány én is ezért szeretem öt.
Elsö alaklom voltam nalla igaz az 1 óra az 30 perc volt fürdésel de ez igy volt jo ahogy volt igy volt tökéletes .
egy ilyen lányt mmm de feleségül veném, inteligens ágyban is jó mindenben áhh nem birom. de sajnos nem lehet nem kérhetem meg a kezét.