Paradicsom levest betű tésztával😁 De ne bántsátok egymást, az úriember nyilván nem magyar hanem külföldi, ezért ír így ahogy:) legalábbis a nick nevéből erre következtetek
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Paradicsom levest betű tésztával😁 De ne bántsátok egymást, az úriember nyilván nem magyar hanem külföldi, ezért ír így ahogy:) legalábbis a nick nevéből erre következtetek
Gabo30 · Kvázi-tag · Ez igen!Több lánynál voltál ?Kik voltak azok ? Ki volt az az 1 aki kivétel volt ? És miért csak szeptember közepén írod meg? Na most nekem is löki a láncot a biciklim :D Kedves MelodyFantasy, főzzél neki valamit, amiben benne van az összes magánhangzó+mássalhangzó😁 pl: egy magyar szótárat helyes írással.
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Gyere drágám ha legközelebb Nyiregyen leszek főzök is neked valamit😁😁:D :*
MustafaClarkson · Újonc · Kelet en aszt mondom azon belul is nyiregyen vannak a leg jobb szolgaltatok.
Mar tobb lanyt meg latogatam, 1 ki vetellel csak jo tapasztalatom van a lanyok.
De en csak jokat irok, szeptember kozepen jelenik majd meg a be szamolom.2 nyiregyi lanyrol.
Apszolut pozitiv
Melody szep no meg.latogatnam tetszeenek a okos nok kik nem csak az agyban jok hanem masban is pl fozes stb
Gabo30 · Kvázi-tag · Áhh én dehogy is, csak a hülyéből még hülyébbet csinálni, de ahogy nézem csak meg maradt és nem modziták ki. Hát ha újra megnyilvánul ,de az is lehet csak egy jó biciklizésre vágyott a körúton ,és azóta csak teker és teker ki tudja hol áll meg. :D
Jót röhögtem a "Keleti végeken" jelzőn is, amikor ebben a vonatkozásban egy emberként ordítja az ország, hogy Győr egy f*s! Már évtízede is, hogy Győrött parkoltatták le a Pestről, Európából kikopott, sehol nem kellő Q-ákat. A legnagyobb kamu és a legjobban shoppolt képekkel megy a műintézmény, de szinte senki nem emel szót sehol a kamukra! Bedöglött a városi fórumban is.
Pesten sem "fenékig tejfel" a történet! Amióta megy a csereüdültetés azóta minden átalakult. Csak a VIP csajok tudnak tartósan komolyat mutatni, ők viszont tisztában vannak a saját és a konkurencia képességével és annak megfelelően alakítják az apanázs kérdését. Ami leginkább emelkedik. Felhígult a szektor egésze, csak lámpással lehet 1-2 arra érdemes hobby Q-át találni itt-ott. És minden gyorsan változik még ekkor is. Zajlik közben azért a lányok magánéletében is ez+ az! Nincs tartós stabilitás.
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc · Figyelj Immortal én már a legutolsó írásommal, ami nem az volt, amire te most reagáltál, le zártam ezt a témát réges régen főleg, hogy olyan hülyeségeket irogatsz amivel egy kalap alá veszel nagyon sok lányt és engem először is csak ez zavart úgy igazán, hogy az még Okes, hogy minden második szavad az, hogy Lana és frankon istenited őt nem biztos, hogy egészséges szinten (engem ettől már komolyan kiráz a hideg) de az, hogy az írásaiddal rengeteg hirdetőt minősítesz miközben fogalmad sincs mi fán teremnek, hiszen soha a közelében se voltál a 99%-nak
Köztük rólam is alkottál egy véleményt aminek semmi köze a valósághoz és ami csak a te fejedben létezik mert totálisan abszolút másról beszélsz mint amiről én, felmerült bennem a kérdés, vajon elolvasod egyáltalán amit irok vagy csak kiragadsz egy mondatot a sok közül és véresre lovagolod magad azon az egyen? Nekem így tűnik
És pont ezért mert nekem egyértelmű, hogy teljesen felesleges veled beszéljek hiszen ha azt írnám neked, hogy a rózsa vörös akkor te annyit írnál, hogy Lananak a rózsa is lila a többi lány meg idióta színvak, az összes!!!!!
igy inkább rád hagyom és a következő írásodra (ami tutira ugyanebben a stílusban lesz) inkább nem reagálok én különben ennek sose lenne vége, meg amúgy is 5.én itt hagyom az országot szóval látni se fogom amit reagálsz
ÉS MOST UTOLJÁRA MONDOM EL! Még mindig semmi bajom Lanával de legyen már elég végre basszus tényleg nem veszed észre azt, hogy az ég világon senki se bántja itt őt?
gumibogyó · Újonc · Ó jaj!
Úgy érzem bele zugtam egy nőbe, és ő egyik perctől a másikra eltűnt. Lassan depis leszek mert más csakra nem is vád ok.
Bakker. Csak már az asszonyom is észreveszi hogy elvonási tüneteim vannak.
Tanulság: Nem szabad ragaszkodoni szolgáltatóhoz, mert átvernek, lelépnek.
Tartottalak annyira érettnek, hogy elkerüljünk bármilyen partalan vitát!? Sajnos ez nem jött be. Legalább 7-8 beszámolóm minden hónapban elmarad, vagy a kukába kerül, sajnos ezért sem igaz, hogy mindenkiről írhatok, vagy akár bárki más is. Nem vezérelt és most sem vezérel rossz indulat, az érzéseidet megértem és természetes, hogy visszatámadsz, ezt nem tartom gáznak. Azt viszont sajnálom, hogy nem vagy tisztában ennek a fórumnak a szerepével és itt mint érintett a magadéval sem. Ezt itt nem lehet kielemezni és nem is hiszem, hogy ez az én resortom lenne. Köszi az "anatómiai" kis előadást a női nemiszervről, független szakértő bevonását javasolnám, de ez kivitelezhetetlen. 😎
A mindig új néven hirdető lányok általában úgy gondolják h sokan nem is veszik észre az új név mögötti változatlan (gyenge és gáz) tartalmat. Ők az ún. "nyilvános bujdosók".
Több mint vérciki! Szerencsére soha nem jártam (még)így -vagyis nem küldtek melegebb éghajlatra . Szerintem meg menjetek el néha Budapestre pár normálisabb lányhoz és nem kell efféle útszéli taplósággal foglalkoznotok valamint megtapasztalhatjátok h milyen magas szinten is lehet űzni a popszakmát ! (Bár úgy gondolom Kurátor Úr nagyon is tudja miről beszélek! :) )
Kíváncsi lennék mi hozta ki a lányokból ezt az útszéli stílust -bár tartok tőle nem kell sokat tenni érte h így nyilvánuljanak meg!
Szép napot Kollégák ! :)
"gyurcsanny kor uton" - hát ez hatalmas... :))))
Nem is tudtam, hogy már körút is viseli az ex-miniszterelnök nevét :)
csupaszpisztoly · Újonc · Jöhetne már vissza felé Alexa , hát nem találtam még olyan franciaművésznőt mint akár csak ő!!
Kuki12345 · Újonc · Sziasztok
Mindegyik ott buktatja le magát, hogy amikor a válaszoddal leforrázod, akkor elküldi moderálásra! Az esze miatt őt sem fogják ellopni.
Azok un. direkt helyesírási hibák, még a hibák is kamuk, ahogy a szerep is. Van rá egy nagyobb tétem, hogy nő írta!? Amúgy meg majdnem nulla a jelentősége!
TibetiSzerzetes · Tag · ... szerintem csak arról van szó, hogy nem magyar anyanyelvű, és ennyire töri a magyart. személy szerint örülök, hogy legalább megpróbál kommunikálni, akkor is, ha tört magyarsága viccesen hangzik is.
Nehéz kihámozni a kolléga mondanivalóját az igaz, de én már minden beszámolónak örülök ami a fórumon megjelenik (és nem moderálják ki)
kankirály · Lelkes újonc · kedvenc zeném: Zámbó Jimmy - Most kell, hogy nagyon szeress...
Melody (28)· pécsi szexpartner · Újonc · Nem értem immortal, hogy ez neked miért számít előadásnak
de ahogy neked jól esik;)