Elolvastam. Hát, az is él. :)))
Elolvastam. Hát, az is él. :)))
Lesz mit olvasni...
Nem is a BN-t kell csak látni, hanem a nőt, akit ha nemcsak b@szógépnek, hanem 1 órás barátnőnek látsz, értékesebbnek tűnik az idő.
Mindjárt benézek.
Ez a pasi egy sokszoros milliomos, iszonyat nagy üzletember volt, fénykorában jártunk. Aztán belebuktak valamibe, és magasról nagyot lehet esni, most áll fel. Az igazán nagy üzletemberek jó emberismerők, érzik a másikat, különben nem tudnának nagy üzleteket kötni, manipulálni. Sokat tanultam tőle akkor, és most szerdán is. Több, mint két órát beszélgettünk. Én se büszkeségből meséltem, csak vele, neki lehet. Ő még mindig ezzel együtt is egy értékes embernek tart. Másnak nem mondanám el azokat a dolgokat, amiket neki, de ő ezek után is jó barát marad. Sőt.
De ez megy Nyíregyen is Bully vs. régi Letti.
Jó régóta. Olvasd el, az is érdekes.
Ja, egy kis ingyencirkusz...
Ez kell a népnek. De legalább nem dögöltt a fórum.
Igen, a többség hallgat, max. olvas.
Folytatják Pécsen. XD
Szerintem te vagy messze...
Amúgy meg jó neked, hogy el tudod mondani. Részemről "ez" azért olyan dolog, amire nem feltétlenül büszke az ember, és nem is mond(hat)ja el emiatt senkinek. Viszont amit ma is mondtam, hogy olyan szívesen leírnék sok mindent a fórumra, de nyílván nem fogom tenni, mert ezek az én kis dolgaim, és esetleg meglenne másnak is az esélye, ha normális lenne. Bár nem lehet tudni, elképzelhető, hogy más is van így, de nyílván ő is hallgat.
:-)))
Abban tévedsz, hogy nincs, akinek elmondjam, amit el akarok mondani. A fehérvári exbarátom, aki szerdán kiugrott csak úgy, neki mondtam el olyan dolgokat, amiket azt hittem, sose fogok senkinek. Vannak még régi barátok, ők mindig megkereshetők, aztán kinek mit.
Veled is jó barátok lehetnénk, ha nem ilyen messze lennél, de így csak a telefon marad.
Finnyás vagy...
Mert két lábbal állunk a földön, kb. ugyanúgy látjuk a dolgokat, és egyszerűen csak normálisok vagyunk. Nincsenek extráink és perverzióink. Tiszteljük a normális vendéget/vendéglátót.
Meg vannak olyan dolgok, amit senkinek nem tudsz elmondani a környezetedben, csak egy távoli netes havernak.
Már figyelek. Külön nekem van, abból iszom csak. :D Nem szeretem a pisit.
Én nem ítélkezem, csak egy ember személyisége, ami megismerhető a neten. Mi hogy és miért haverkodtunk össze?
Igenis sok minden átjön az írásokból, és kialakul egy vélemény. Persze vannak pillanatnyi rossz, vagy jó hangulatok, amikből nem lehet megismerni valakit, de, ha sokat ír, nagyjából megvan.
A sok pályinka...
Igyál Nesteát, de azzal is vigyázz. Javaslom, hogy van belőle zöld tea: nagyon fínom, és kevésbé megtévesztő...
Ezt a látatlanban megítélem dolgot éppen pár napja szívtam meg a fórumon, tudod, olvastad. Lehet, hogy ha nem folyton a közgazdász beszélne belőle, egész kellemes társaság lehet. Vagy nem, ki tudja?
Candy.
Más meg a strigulákat húzza, ha egyáltalán igaz, és nem csak szeretné.
Már megint rossz a májam! XD
Látod, van, hogy 4 is kevés, meg 2-3 is sok...
Kinek mik az igényei, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy én csak a legjobbakhoz járok... A szerintem legjobbakhoz...
Az újságos balhéban nem hiszek, kell kép meg legalább pár infó a fórumon. Bár én nehezen indulok útnak új helyekre. Nem húzom a strigulákat a garázsfalamon.
Azért kíváncsi lennék, hogy ő milyen élőben, bár némi elképzelésem van. Nem feltétlenül a külsejére, inkább a fellépésére, hozzáállására...
Olvastam nemrég. Az egész városban 4db van, akiről jó véleménye van. Gondolom, mindenkit felpróbált már, pedig elég nagy az a város és nem csak ezen a portálon vannak lányok. +újságok :)))