Mi na?
Mi na?
Mizujs? Ma csak nagyon rövid ideig leszek, megyek dögleni. Bánatos a gyomrom, egy napja kínlódok, meg az éjszakám is olyan volt, hogy csak az ellenségemnek kívánnám...
Na?
QCp, QCp jelentkezz! :)
Üdv és 'cakát.
De megyek már, csak el akartam köszönni.
Jó szórakozást és jóccak! :)
Köszíííííííííííííííííííííííí.
Én is így gondolom.
Na mész sláfenelni?
Persze, de én sajna ilyen vagyok. Egy kalap kakinak éreztem magam, pláne, hogy Cleo mondta, hogy igazából milyen a lány. Iszonyatos lelkiismeretfurdalásom lett, és örülök, hogy Brian is korrekten állt a dologhoz.
Írónak születtél, pályatévesztett vagy! :DDD
Hát igen. Emlékszem, mikor még rólam fröcsögtek a másik fórumon. Hazugságok, meg nem történt dolgok tömkelege, előtte meg én voltam az ász. :))) Okos ember óvatosan áll ezekhez a hozzászólásokhoz. Azt se tudni, ki írta.
A mostanra összeszedett vendégköröm többsége nem olvas egyetlen fórumot se. Kinéz magának, vagy ismerőse ajánlott, és felhív, aztán jön. Egy masszázs tuti, aztán lesz, ami lesz, vagy nem.
Mondjuk én már nem vagyok porondon, de írhatnának bármit, semmi negatív hatása nem lenne.
Persze menj csak aludni. Én még nézek egy filmet ma.
Nem vagyok fáradt, ahogy írtam, fel vagyok töltődve. Majd holnap reggel alszok 9-ig.
Milyen lett? Szerinted is van írói vénám?
:-)))
Még egy valami: látod, megint le lett írva a tuti, megcáfolhatatlan, 100%-os bennefntes információ: nem ő az a Szandi, ő már nem dolgozik, ez másik lány. Na pont az ilyen beírásokkal kell vigyázni, engem is egy ilyen vezetett meg Alinával kapcsolatban. Mindíg megvannak a mindentudó tutit-megmondó MT-k.
Olvastam. :)
Nem tudom, még sose jártam ott. Ő biztos más környezetben mozog, lányokhoz meg nem jár, az biztos.
A TV-ből nekem a szegénység jött le, meg a sok cigó, de megcáfolta dr B. Azt javasolta, látogassak el egyszer oda, és meglátom.
Lassan lépek, kezdek álmosodni. Te nem vagy fáradt?
Ma itt alszik basszeros, megint lesz hálótársam. :) Nem tudom, mikor szédülnek haza.
Írtam Db-be. Olvasd el.
Nekem nem tetszik. Teljesen mindegy, akkor is egy "veszélyes" hely.
Nyíregyről nem sokat tudok ilyen szempontból, csak, amiket olvasok. Más szempontból itteni kedvenc dokim nyiregyi. Ebben a témában nincs otthon, nem is érdekli, példás családi életet élnek, de egyszer beszélgettünk arról a városról. Állítólag nagyon szép és gazdag város.
Gyorsan olvasol :-)))
Ami abban a városban megy, nem is csodálom, hogy a f@rka ki van a dolgozónak: csak a lehúzás, átb@szás, lopás, csalás. Persze tisztelet a kivételnek, de sztem ilyen negatív szempontból viszi a prímet.