IKSZDÉ
IKSZDÉ
Ezt kifejtenéd?
Belgyógyász nélkül is tudom. :)))
Nem, csak 4 jó, de az kevés.
Amúgy meg nézesd meg magad belgyógyásszal. Rossz a májad...
:-)))
Én biza nem utaznék. Azért ott is van ~50 lány, belőlük is biztos lehet válogatni.
Vannak, akiknek több 100 km-t kell utazniuk egy kalandért. :)))
Csúnyán összeszólalkoztak. De pl. azzal, hogy ez üzleti kapcsolat, és itt szó sem lehet személyes szimpátiáról, nem értek egyet, bár neked pont nem kell magyarázni. Én csak azt nem értem, hogy miért pont mindíg Candyt hozza fel példának 400 km-ről. Vele valóban nem lehet együtt annyiszor, amennyi egy kis többletet vihetne a BN-ffi kapcsolatba.
Szerintem úgyse tudja abbahagyni, annyira már megismertem, de kap rendesen.
Érdekes volt.
Végeztem.
Minnyá' végzek.
Hát! Én sejtem.
Most kezdtem el olvasgatni a pécsi fórumot, kíváncsi vagyok, hogy ebből mi sül ki...
Én is olvastam. Erről beszéltünk. Ki mit érdemel. :)
Igen, ahova járok, azokon a helyeken még a telefon sincs bent a szobában.
Amúgy meg van alternatíva bőven, bár a válogatósabbjának néha főhet a feje :-)))
Pontosan. Csak próbálkozni kell! Mi nem tehetünk úgy, mint a fodrász, vagy kozmetikus..., hogy munka közben is telefonálgat.
Bizony ki kell kapcsolni arra az időre a telót, mert az is zavaró, ha zenél 3 percenként közben, a némításnak nincs értelme, mert aki hív, nem tudja miért nem vesszük fel... :)
Most olvastam a péel debreceni fórumát, és kicsit mosolygok magamban.
Aki kitartó, az általában elnyeri méltó jutalmát. Persze csak a kitarás nem elég...
Igaz?
:-)))
Szeretnék segíteni a vendégjelölteknek. Ha egy hirdető kikapcsolja a telefonját, legtöbb esetben vendége van, mert ezt a vendég joggal elvárja. Ha te vagy a vendég, te se veszed jó néven, ha a lány telefonálgat. Jómagam is kikapcsolom olyankor.
Okos férfiak úgy csinálják, hogy dobnak egy üres sms-t, ha átjött, a nő elérhető és hívja, ha még megteheti.