Egy kérdés a hirdető lányokhoz. Ha az egyik képen látszik az arcotok, a többin miért kell kitakarni?
Egy kérdés a hirdető lányokhoz. Ha az egyik képen látszik az arcotok, a többin miért kell kitakarni?
Helló Mindenkinek!
Elég régen figyelek itt a pályán, még ha viszonylag keveset irok is...........de ilyen siralmas helyzet nagyon rég volt. Utóbbi ténykedésem csupa vakrepülés volt, tele negativ élménnyel,átverések tömkelege, a legtöbb lány képe köszönőviszonyban sincs a valósággal.........Tisztelet a kivételeknek de az a kevés......!
MustafaClarkson · Újonc · En mek balaton s tenherpatra imadok uszni s napozni kek viz kek eg szep lanyok sok szepsegek.
Először Párizs,majd Erdély,és Hajdúszoboszló!
kankirály · Lelkes újonc · Nyáron hova mentek nyaralni? Én, Balaton, Olaszország, Horvátország biztos.
Zoleepapa · Újonc · Sziasztok ! 30 év alatt finnyás hozzá állásban részesül az ember és extra feltételeket kínálnak számára. Ha ennyire büdös bele se vágjatok kislányok . A semmiért cserébe ne várjatok semmit . És ahogy én is ,csak olyan személyhez megyek ahol tudom mit kapok azért . 🙂😁
"Hallja, míg él.
Azt tagadta meg, amit ér.
Elvonta puszta kénye végett
kívül-belől
menekülő élő elől
a legutolsó menedéket."
József Attila
Dior (42)· kecskeméti masszázs · Újonc · 😂😂😂
MILFHUNTER · Tag ·
...vagy csak te láttál ebbe az egészbe túl sokat, és a lány inkább lezárta a dolgot
Hagyd a fenébe, ha annyira fontos lettél volna neki nem így intézi. Ez a műfaj nem erről szól.
staffi · Őstag ·
Mindig tudtam a Valentin nap csak a bajt hozza az emberre. ... :)
gumibogyó · Újonc ·
Többször találkoztam vele mióta visszavonult. Jól ismer.
Minden onnan letiltott, blokkolt. Valentin ♥ napkor valamit tuti én rontottam el.
MILFHUNTER · Tag · ha inaktív a hirdetés valószínű nem akar fogadni vendéget se személyesen, se telefonon...
gumibogyó · Újonc · Sok boldog nőnapot! 🥀💐🌸😉
Anett kérlek vedd fel a kapcsolatot velem! Hiányzol!
Eltűnt a számod. Rég láttalak. Nőnapra keresni akartalak.
Elnézést de komolyan Sz........ k. Nem tehetek róla. Puszi Nem zaklatni akarlak, csak beszélni veled.
Boldog Nőnapot minden nőtársamnak!
MILFHUNTER · Tag ·
csatlakozom :)
Boldog nőnapot!
Boldog Nőnapot Minden Nőnek!
MILFHUNTER · Tag · kérdés ugye az volt, hogy milyen a normális hirdető, nem a negatív tapasztalatok
lekopogom de a közel 9 év alatt nagyon kevés negatív dologba futottam bele, próbáltam mindig a nekem tetszőt választani meg valamennyire utánajárni a dolgoknak.
Ha rajtam múlna elég lenne 2-3 fix is, akikhez mindig lehetne menni, ha nem lennének ekkora vándorlások országon belül
Köszi a részletes választ.
De szerintem ennek alapnak kéne lennie.
Sajnálom ha ilyenekbe futtok.
Dehát, mint mindenhol előfordul.
Csak szankciója nincs.
MILFHUNTER · Tag ·
Kérdés, hogy ami nekem, vagy a többieknek alap az a nőknek is alap-e :) de szerintem:
- hirdetésében feltett képein lévő lány fogadjon (ne legyen 15 évvel és 30 kilóval több*, és ne 10 évvel ezelőtti képeket rakjon fel, meg a retusos műtermi képek mellé feltehetne pár amatőrebb szelfiket is akár). Nyilván ezek az első kiemelt szempontok, mert ha ez megvan a vendég nem lép le.
- legyen korrekt: amit a telefonban megbeszéltünk miért megyek és ezért mit adok ne változtasson
- adjon a tisztaságra (előző vendég után ne csak megtörölje a melleit illetve ott lent, + ne használt törülközőt adjon stb. stb.)
- legyen "jófej". Ha barátnő feelinggel hirdeti magát, akkor legyen barátnő feeling is, viselkedjen úgy, vagy ha szigorú dominaként legyen is az. Nyújtsa azt amiben a bemutatkozásában leírja magát, mert a vendég azt az illetőt szeretné megkapni arra az időre
- próbáljon meg idomulni a vendéghez. Ha elég kezdő a partner vagy pusztán zavart, esetlen, akkor ne legyen fadarab, hanem oldja fel egy kicsit, kezdeményezzen inkább ő meg irányítson hogy jó legyen neki.
kb. ennyi. Szerintem ha ezek teljesülnek a vendég jól jár, és a hirdető is, mert tuti nyer egy visszajárós emberkét magának.
*mielőtt valaki félreértené: semmi bajom nincs az érettebb, telt nőkkel, de aki 25 éves fiatal karcsúként hirdeti magát az élőben ne nézzen ki 40 éves molett anyukának. Kedvelem ezt a típust, de az hirdesse annak is magát, ami.
Hát lehet tapasztalatod.
De azért a hozzászólásaid inkább a negatívumokat mutatja be. És sajnos nem csak tőled olvasom. Ezért kérdeztem, amit korábban írtam. + tanulás sosem árt. Mindig lehet hova fejlődni.