Nem tudom hol vannak :DDDDDDD
Nem tudom hol vannak :DDDDDDD
Pontosan x)
Eszembe nem jutna felvenni akkor:))))
kankirály · Lelkes újonc · Cicus! Olvasd el az élménybeszámolóim. ha van kedved.
kankirály · Lelkes újonc · Köszi!
MustafaClarkson · Újonc · Nallam az kerul a negativ listara ki felveszi telefont ha ott vagyok nalla. Azzal meg serti a vendeget ez egy sertes amit a lany elkkovet a ferfi reszere.
Amugy kinek mi a top lista nyiregyen
Nekem Pati Dóra Rami a top 3 top listas lanyok
Van kit hivogatok miota s nem veszi fel. Akk h deruljon ki ki a legjobb
Neg kell mondjam ez tényleg így egy kicsit durva.
Ugye nem gondolod egész nap csak a te telefonodra várunk?
De elképzelem a szitut ahogy hancúrozás közben megszólal a telefon és felkiált a lány: Bocsi kiköpöm kicsit Kankirály az fel kell vennem!...
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?:))))
Hú, de kemény valaki!
Gondolom erre a mondatodra fogol kapni pár levelet!
Tudod nem véletlenűl van ki írva a hírdetőknél a következő mondat :Ha nem venném fel a telefont próbálkozz később!
Tudod sok mindent lehetne sorolni ki miért teszi oda csak annyit mondok, hogy így nem lesz annyira könnyű találnod! Részemről téma le zárva! Viszont sok sikert!
kankirály · Lelkes újonc · Nálam rögtön fekete listára kerül az a hirdető aki nem veszi fel a telefont.
btom · Újonc · Szofika az "ungvárról" ha olvasod írj rám légy szíves, nincs meg a telszámod !
Pilisszentlélek többek közt (Pajkaszeg :D ) Ki nem hagynám x)
Sziamia :)))
Ez nem feltétlen így van :)))
Nekem is van olyan képem amin letakartam arcom mert vagy épp hullik a könnyem a nevetéstől vagy pofikat vágok rajta :D
Ugyanabból a soriból van arcos kép is tehát egyértelmű én vagyok rajta,csak gyakoroltam egy kis önkritikát a képen :D .
:))
MILFHUNTER · Tag · Boldog nyulat mindenkinek, lányoknak pedig sok locsolót is!
Zoé (34)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok!
Igen, kis tojás , kis nyuszi még akad a kis kosárban :)
Mindenkinek kellemes szép Húsvéti Ünnepeket Kívánunk :)
kankirály · Lelkes újonc · Húsvét hétfőn, a hirdető lányok, biztos piros tojást adnak a vendégeiknek.
Az lenne a jó, ha minden lány így állna a vendégéhez és akkor nem lenne probléma a bejutással. Jelenleg az egy kezem is sok, hogy megszámláljam a valóban kifogástalan szolgáltatókat, ezért nehéz bejutni hozzájuk.
Ki kellene "éheztetni" a nagyképű és/vagy flegma és/vagy futószalagos és/vagy lehúzós és/vagy randa stb. szolgáltatókat, hogy megtisztuljon a piac.
kankirály · Lelkes újonc · Matthew Koma - Kisses Back --- imádom ezt a szerelmes zenét!! Nagyon jó.
Mert valószínűleg az a kép nem róluk készült.
Egy kérdés a hirdető lányokhoz. Ha az egyik képen látszik az arcotok, a többin miért kell kitakarni?
Helló Mindenkinek!
Elég régen figyelek itt a pályán, még ha viszonylag keveset irok is...........de ilyen siralmas helyzet nagyon rég volt. Utóbbi ténykedésem csupa vakrepülés volt, tele negativ élménnyel,átverések tömkelege, a legtöbb lány képe köszönőviszonyban sincs a valósággal.........Tisztelet a kivételeknek de az a kevés......!
MustafaClarkson · Újonc · En mek balaton s tenherpatra imadok uszni s napozni kek viz kek eg szep lanyok sok szepsegek.