..és még ezt is moderálják! :)
Pál-Pusztai · Őstag · ..és még ezt is moderálják! :)
Tiszteletem Gróf Úr!
Robbbyt kérném békibe hagyni, tisztességes polgári életet él,
azon kívül beletartozik az elit chates kis csapatba. Nohát!
Te meg hun jártá? He?
Robbby, te meg mondd "Múkóggy!" :D
nem is volt, de nem is igen lesz :P
Na, nem én küldtelek modira!!
robbby tényleg nem manager. tudom, és kész.
Pál-Pusztai · Őstag · .
xd
Meeeert nem délelőttös vagyok. Azééé!!!
Nem vagy manager, ezt én is tanusíthatom. Mé nem dógozol? He?
Egyébként meg ha bejön az a karakter mint a lentebb vigyorgó hölgy, én ajánlom neked.
És nem vagyok manager ha valaki véletlenül erre gondolna...
Te meg vit vigyorogsz? :-) :-)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :-)
Talán menj át a Városok>Debrecen topicba. Hamarabb érsz el sikereket...
Kit tudnátok ajánlani Debrecenben? :D
Javítok, na. Te BÁRHOL hozzám érsz, visítok.
nemigazhakihagyokegyhónapotaszexből,leszokomróla :)
akkor ne fogggggyá le!
eccerű, ahol csiklandós vagy, ott erotikusan is érzékeny vagy, nem? egyébként érdekes. Pl. mindenki tuggya, hogy a herék milyen érzékenyek a fájdalomra. Aztán aszongyák, hogy szex közben ha erősen szorongatják, az fokozza az élvezetet!? Ja, ha kell még szextipp: hasonlóan, a merev dákó lefelé feszegetése fentiek szerint szintén ingerlő hatású? A láberotika piskóta, hiszen a talpon is 1000 éve ismertek erogén pontok, DE!!! Haggyá ki 1 hónapot a szexből, és BÁRHOL hozzádérek, erogén lesz! Mondddddhogynemigaz!!!! :)))))) NAUGYE!?
Te, mieza foggyá le? Montamén, hogy kövér vagyok?! (Honnan tudod? :)))))))))))))))))))))))))))))
nacsá
Szia te átok,
nem megy semmilyen adok-kapok már, mosolyogva üldögélek, ritkán valaki beszól, ha durva, megy modira, ha belefér a tűrésbe, hagyom.
De! igenis változtam. Levágattam a hajam, befestettem vörösre, ami fiam szerint lila (színvak:)), a humoromat azoknak tartogatom, akik értik, most a cseten polgárpukkasztok, meg ingerlek hányásra látogatókat (onnan tudom hogy fogynak:)), aztán ha eltűntem, gondolom, visszamennek. Én meg így készülgetek a korkedvezményes nyugdíjamra (Istenem, de szép szó, és nem az állambá fogja nem fizetni:)).
Képzeld el, tegnapelőtt este megtudtam az internettről az erogén zónáimat. Eddig azt hittem, ismerem legalább a saját testem, hát nem.
Az ujjbegyeim, a nagy lábujjamat is beleértve, valamint az ujjhajlataim! Lehet h még sose vót orgazmusom, csak aszittem? A net nem hazudik, most épp önkielégítek a nagy lábujjamon, mert a jobb kezemmel ütögetem a betűket. Eddig semmi, de addig buzgatom, míg
ah ah ah aaaaaah nem lesz. XD
Ui: közelítek feléd hamarosan, miccósz? :) Addig foggyá le, aztán adunk a láberotikának.
Szia Ilkó!
Köszi, hogy válaszoltál! Először is rendes vagy, mert "megvígasztaltál", de aztán az a Dóri nem kellett volna :))))))) megnéztem a képeit, tényleg klassz! Én ezt nem értem, Debrecenben van az egyik legnagyobb választék, de ha igazán alaposan nézed végig a képeket, látható, hogy két nagy csoport hirdet. 1. Rendes, szép lányok (amatőrök, ha kimoderálnák: civilek) 2. professzionális nevezők (bevallott) 30 fölött (ha kimod.: nagymenők). A civilekkel nincs semmi baj, csak semmi extra. A nagymenőkkel sincs semmi baj, de már nem extra. A tuti extra valamiért (gondolom gazdaságilag megmagyarázhatóan - ebben megint Te vagy a szakamber:) inkább Bpesten lelhetők fel és elég sok dunántúli városban. Namost látomén, hogy működik a fotosop rendesen, de ennek ellenére így van. Így aztán nincs mese el kell menni országot látni :)) mongyuk a Balatonra, mer onnan minden 1 órányira van, miccósz, jó a prodzsekt?
Na mégeccer köszi, és ha kiszúrsz egy jó csajt errefelé, kérdezz bátran! (Azt fogom írni, hogy "ugyan hagydmá, nemisolyanjó, DE ezmegez sokkal szebb nála! :)))))))))))))))))))
Nacsá!
Helló!
Jól emlékszel!:)
Szépség nem új lány, csak bizonyos időközönként eltűnik a hirdetése. Több lány dolgozott együtt anno (pl a mostani Nicol 20 is), (utcát nyilván hiába írok neked!:D), azóta már többször helyet váltottak, és hol együtt dolgoznak, hol külön. Ő is közéjük tartozik, egyszer felkerestem még régebben, de nem fogott meg. Kedves, de futószalagszerű. Egyszer ki lehet próbálni, de semmi extrát ne várj. A képeken ő van! Ha ilyen csajokra buksz, akkor talán inkább Dóri, bár őróla régebben nagyon rosszakat hallottam, de ki tudja, talán változott a hozzáállás azóta. És ő tényleg nagyon szép!:)
Csáó