Na, kedves Dark Angel!
Én se veled, se mással sose foglalkoztam, és nem is fogok, amíg nem kezd velem kötni.
Az étlapunkon, bocs, de nem ugyanaz szerepel, ettől függetlenül Te abba szóltál bele, sőt sérültél bele, mikor a nem masszőröktől kértem, hogy KOMOLY masszázst azért nem kéne.
Nem ismerjük egymást, én se a te múltadat, te se az enyémet. Maradjunk ennyiben. Igen, van, amiket leírtam, de nem az egész életemet.
A másik. Ti egymást csesztetitek aprópénzért. Én ebből mindig kimaradtam. Baromira nem érdekel, ki mit csinál, miből él, az se, mennyiből.
Engem a mi életünk érdekel. Lehet, hogy 5-6 ember szemét szúrja, hogy írok, de én ha lépek, angolosan szoktam távozni, ergo még maradok. Ha a döntésem végleges, csendben csukom be az ajtót magam után. Nemsokára várhatóan ez bekövetkezik.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt 4 hét, 2 hónap, fél év.... és Hexe sehol. :)
Az se érdekel, ha valaki butább nálam, csak normálisan, ne hőbörögve, mer azé na!! Érted?
Nem kell engem se szeretni, se olvasni, se több energiát bele fektetni h húzzak a csába. Megyek én magamtól, ha eljön az ideje.
Te viszont még mindig maradsz, ki tudja meddig...Sokkal utánam is itt leszel, ez hótzicher. :)
Na, sok sikerélményt, ha ez az. :)