Szia te átok,
nem megy semmilyen adok-kapok már, mosolyogva üldögélek, ritkán valaki beszól, ha durva, megy modira, ha belefér a tűrésbe, hagyom.
De! igenis változtam. Levágattam a hajam, befestettem vörösre, ami fiam szerint lila (színvak:)), a humoromat azoknak tartogatom, akik értik, most a cseten polgárpukkasztok, meg ingerlek hányásra látogatókat (onnan tudom hogy fogynak:)), aztán ha eltűntem, gondolom, visszamennek. Én meg így készülgetek a korkedvezményes nyugdíjamra (Istenem, de szép szó, és nem az állambá fogja nem fizetni:)).
Képzeld el, tegnapelőtt este megtudtam az internettről az erogén zónáimat. Eddig azt hittem, ismerem legalább a saját testem, hát nem.
Az ujjbegyeim, a nagy lábujjamat is beleértve, valamint az ujjhajlataim! Lehet h még sose vót orgazmusom, csak aszittem? A net nem hazudik, most épp önkielégítek a nagy lábujjamon, mert a jobb kezemmel ütögetem a betűket. Eddig semmi, de addig buzgatom, míg
ah ah ah aaaaaah nem lesz. XD
Ui: közelítek feléd hamarosan, miccósz? :) Addig foggyá le, aztán adunk a láberotikának.