Én pedig moderálásra küldtem.
Én pedig moderálásra küldtem.
Helló
Nincs mit. Én csak a nevem felbukkanása miatt reagáltam. Meg ez a beírás ismét kiverte a biztosítékot nálam.
Üdv
Bödöcs Tibor: "Egyetek baracot. Annyi van, mint a Sz@r,olyan mint a f@s"
No -no nem emlékszel a kisgazdánkra cseresznye ügyben??Nem is lehetetelen,csak lehet cigányutra ment neki a mag:))
Ilyenkor?Jó,hogy nem dinnyét vagy cseresznyét nem akarsz januárban enni!!Az ablakot meg csukd be,mert bemegy a légy meg a szúnyog!
Az epret imádom tejszínhabbal!!
Karalábé..hülye karalábé:))
Ha jól olvasom gyümölcsös! :)
Pircsi!!
Te tán zőccséges vagy??
Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: ha te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...
Szia QCpassed!!
Köszönöm.....Aranyos vagy!!
Arra a bizonyos véleményre rólam, nem fogok reagálni, én annyira nem süllyedek le,és haragudni sem tudok rá!!!!
Tudod mig van tükrünk felesleges másokon nevetni!!
Puszi!!
Szia Gróf!
Örülök,hogy van véleményed a Mosoly kezdetü beirásomra de eggyet nem értek veled!
Szerintem igenis az üzleti életben is meghatározó,és ez bármilyen üzleti kapcsolatra igaz, szívesebben vagy kapcsolatban olyan emberrel aki mosolyog, és ez legyen fönök-beoszott,vagy üzlettárs...
A másik, ...Igen csak önként lehet adni,őszintén mosolyogni csak önként, probálj kényszerből, csak vicsoritasz:)):)))semmi közze eszközökhöz,amit vissza tudol venni!!!!
Végül,de nem utolsó sorban...az a barátom akire mindig tudok mosolyogni,mégha könnyes is a szemem!
Ennek ellenére tisztelem a véleményed, és Köszönöm a hozzászólásod!!
Helló
Halvány lila sejtésem sincs :-)))
Teljesen véletlen, hogy pont ezek az idézetek kerültek ide, semmi szándékom nem volt vele, csak októberi szűk másfél hét terméséből ezeket vettem ki hirtelen. Persze a "metálarcokat" sem mint negatívumot hoztam fel, csak ellenpólusként. Ennyi erővel Dark Angel, GK, QCp, Pircsi, PP, stb. stb. ellenes beírásokat is találhattam volna.
Te meg gyógyulgass tovább XD
Üdv
Ezt akár én is idézhettem volna! Gonsdolom sejti itt mindenki, hogy miért!
És még egy megjegyzés, ha jól sejtem a metál nem pusztán zene, hanem annál jóval több! Nos van pár "metálarc" barátom, hogy ezt a kifejezést használjam, de ők soha de soha nem írnának ilyen stílusban és ennyire undorítóan véleményt rólam nyílt fórumon, még akkor sem ha teszem azt az lenne a véleményük, mint amit itt olvashat az ember! Ha jól tudom a metál nemcsak zene, hanem életstílus is, és attól ez a fajta vélemény nyilvánítás teljesen idegen. Ott inkább kiállnak egymásért az emberek, és nem...
De persze én csak egy "beteg ember" vagyok!:D Tehát a véleményem sem számít...
Nem! Vitázni nem érdemes, nem is szeretnék! Egy kis megjegyzés volt a részemről, igyekszem kapcsolódniu és figyelemmel követni a témát. :)
Hát igen!! Pedig ÓÓÓÓÓ, azok a "régi" szép idők!! Amikor egymáson "próbálgattátok" a szubjektum objektivizálódását! :-)
A kedves hölgy, akiről írsz, elég gyorsan "alkalmazkodik". Más embernek egy átlagos élet kevés lenne ilyen érzelmi tapasztalatokhoz, és nem mellékesen logisztikához.
Én sem állítottam, hogy igaz. Lehet, hogy a "szerző" az érzelmi intelligenciára gondol. Vagy ez is csak egy, a sok múló okosság közül. Érdemes rajta "vitázni"?
Ez azért nem semmi QC. Nem is gondoltam.......
Érdekes idézet. De vajona tényleg így van ez? "A tömeg mindig a legkissebb inteligencuiájúhoz alkalmazkodik a tömegen belül."
És a vezér egyéniségek, a vezetők, a "menők". Nem gondolom, hogy ez élet szerű.
Szőke Nő meséli a barátnőjének:
-Képzeld!Nem vált be az a fogyókúrás tanács amit ajánlottál.
-És miért?
-Nem is értem.Én mindenkivel akivel csak tudtam lefeküdtem.Viszont nem fogytam semmit!
-Na figyelj!Elmondom mégegyszer!Túrókúra!Érted?Túró!T Ú R Ó !! Nem kúrótúra!