Megjöttem. Van itt valaki?
Megjöttem. Van itt valaki?
Persze ,hogy olvastam, én is védtelek, nem olvastad??
Itt sincs senki, mint a lakásban. A srácok ma este koncerteznek, elmentem volna, születésnapom van. Maradtam, mert vendég jön. Jött, beszélgetni, aztán elment. Veszprémben vagyok, 7 és fél év után egyedül. Nem baj, hallgathatom Ivánt, mert nincs itthon a fiam. Ivántól mindenki sír, még ő is. Születésnapom alkalmából küldöm Nektek ezt a dalt, csak csendben folyik a könnyem, mert én a zenét is hallom. Holnap már nem sírok, mert nem fáj.
Iván: Nem fáj
"Állok a kertben, nézem a sövényt,
Síratom a gondolatösvényt,
Amin járok, amin haldoklom,
Mint Krisztus a sziklás dombokon.
Megformáztam az Isteni testet,
A jövöm sok jóval nem kecsegtet.
Egy kerékbe tört vágy szelleme kísért,
s a halott lelke egy misét megér.
Állok a vágyak könnytava szélén.
Mit kívánjak az életem végén?
Tudatomban csak egyetlen szó cseng:
Legyen utánam néma csend!
Így jó, így él, repít a gondolatszél.
Sehová visz, jó messzire.
Visszahívnak, de nem veszem észre.
Soha már nem fáj, soha már nem fáj, soha már...
Soha már nem fáj, soha már nem fáj, soha már nem fáj...."
De olvastam, aranyos volt.Köszönöm.
Sok Boldog Szülinapot utólag is :)
Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Sztem nyugodtan ünnepelheted a 18-at megint... ;-)
P-P MT-nek is utólag Sok Boldog Szülinapot!
Üdv
Köszönöm! :) Azt hittem, már elvesztél, mint Bushom. Pircsi is itten hallgat nagyokat, majd talán hétfőtőllesz élet megint.
A köv. szülinapomat remélem már otthon ünneplem. Azon vagyunk. :)
Jav. hétfőtől lesz :) Átkozott space!!
Grófom, ott a pont!! XD Olvastalak.
SZIASZTOK..
Kató mi ujság? Jól vagy??
Behalt megint ez a fórum, nincs téma,,??
Skacok kinek hogy,a minőség vagy a mennyiség???Vagy korfüggő?? Vagy nem lehet általánositani?..Fiatal cicababa vagy érettebb hölgy??
Elmesélek egy történetet ami velem esett, meg, érdekes szitu volt...történt ,hogy egyszere kettő hirdetésem volt, egyik a munka ugye...a másik albérletet kerestem.. az utobira, sajna senki nem jellentkezet igy ki is ment a fejemből.. A szokásos 100 telefon a másik hirdetésemre .. mondja az uriember, hogy a hirdetés miatt hivott... én szokásos bugó hangon elénekeltem ... külsöm az árak.. stb... ott valahol a popo környékén lőtt le, hogy az albérlet miatt hivott.. :)))szégyenemben majd elsüllyedtem... de talpraesett volt igy kérte, folytassam.. mert izgató amit mondok...:))
Nektek érdekes történetek?? Rázzuk már fel kicsit ezt a fórunot...
PUSZI
Bármi ami leírható, dicsekvésnek tünhet. :)
Minőség és a mennyiség eltérő hangulat függvénye. Egy fiatal, feszes testű lány más gondolatokat ébreszt, mint egy érettebb, csinos hölgy.
Az összeszokottság is fontos lehet, mert más dimenziókba viheti a szeretkező párokat.
Egy fiatal csinos lány emberfeletti teljesítményekre sugall, ezt már én is megtapasztaltam, nem is egyszer.
A nyugodt körülmények és a kipihent elme, napi gondoktól és gondolatoktól kikapcsolt agy szintén csodákra képes.
Nálam mindig az adott hangulat függvénye, hogy kihez indulok ha hiányérzetem van.
Van egy jó pár "ismerősöm", akik közül választok a mindenkori szájízem szerint. Mikor-mire vágyódom. :)
Vannak "tesztelési" időszakok, amikor a kíváncsiság és a hölgy szépsége, csinossága hajt!
Szia! Én már nem is tudom, mit írjak. :) Kösz, jól vagyok. Asszem, Bush megvolt, majd kiderül, de valaki nagyon olyannak tűnt, akármennyire is figyelt. Ha ő volt, egy király!! :)
Pircsikém, nekem a vénasszonynak elhiheted, a 30-as korosztály szereti legjobban az érettebb nőket és ez, bár vannak férfiak, akiknak bököm a szemét, naggyon tetszik. :)))
Igazán tartalmas, hosszan tartó szeretkezést sikerül egy pár éve összehozni a mostani barátnömmel, aki pár éve múlt 40, pontosabban az idén lesz 44-éves. Képesek vagyunk egy-másfél napot is az ágyban tölteni, nem tudjuk megunni egymást egymást. A kor előre haladtával inkább erre van igényem, mint egy gyors numerára.
És ez így jó. :)
Üdv!:)
Semmi, ha nincs téma én speciel nem szoktam írni semmit!:D
Meg amúgyis az ember már néha kezdi bánni, hogy túl sok mindenkiben bízik...
De ha már így megkérdezted, akkor inkább az összkép és nem a kor, meg a külső hanem az egész kisugárzás tud megfogni.
Másfél éve nem jártam másfelé, öregszem vagy mi lehet velem?
Pedig próbálnak elcsábítani, de nem vettem rá magam eddig! :)
Kivéve az öszi veszprémi kalandjaimat! :)
Már kezdtem magam szentté avatni? Visszamenőleg az ember felmentené önmagát?
Az idő megszépíti a múltat! :)
Katóka egyett értek veled,a 30-as korosztályban,bár ott is van akinak a látvány fontosabb mint a jó szex..bár azt hiszem a látvány és a megfelelő aktivitás együtt adja a luxust...
Navégre, erre vágytam mindig! Jelentkeztem, teljes-alakú aktfotót is küldtem! :)
És táncoslánynak vagy masszőrhölgynek jelentkeztél?
:-))))))))