MIT SZOKTÁL VISSZATARTANI??:))
MIT SZOKTÁL VISSZATARTANI??:))
Mivel én kérdeztem és a kiváncsiságom határtalan, és a fiúknak szólt,remélem Te is tudol hozzászólni::):):)
Tisztelettem Őnnek Gróf Úr!!!
Megint elmentünk valamerre:)) a mosoly nem tanitani kell vagy adja magát és szívből jön,vagy bele.... ennyi.. szerintem!!Ha valakinek a mosolyt tanitani kell az hzza le a wc-n magát:)))
Igen az eszköz amit visszavehetel,de a mosolyt soha!!
Puszi!!
Őrzöm lépteidet! :)
Fiúk,miért van az hogy ha valaki sokáig visszafogja magát,hogy ne élvezen el, aztán nehezen sikerül??
Drága PP!!
Neked is Köszönöm, tudod ,hogy szeretlek!!
Remélem Dark Angel soraiddal engem nem minősítesz......
Régóta olvasgatom e hölgy írásait..., nem túl szimpatikus egyik posztja sem, sőt még a hirdetési szövege sem . És ugye a sok panasz hogy nincs vendége... lehet nem a városban kellene keresni a bajok okát hanem a saját személyiségében.
Én biztosan nem mennék hozzá..
Karaktere? Hmmm.
Hát ha ez karakter akkor én maradok a szerinte állati szinten élő amőba pozícióban. Mert még a legnagyobb diktatúra sem volt ennyire hisztis, kiismerhető, semmit érő!
Lehet moderálásra küldeni.
Én maradok egy néven és nem állandóan másikon vissza térő, hattyú halála 6x nélkül, tisztelettel, az aki minden, csak ember nem, pedig hirdetés alapján a masszázs kivételével ugyan azt nyujtó NŐ. Csak én nem vagyok főnix akinek meg kell halnia, leköszönve alpári módon, a számomra addig életet adó városból és újra feltámadni minden héten mindig máshogy.
Ja és nem alázok, szidok senkit és nem fröcsögök gyűlölködve ha épp tele a hócipő!!!! Mert ezt az oldalt csak ez teheti híresebbé :SSSSS
Undorító és szánalmas az egész!!!!!!!
Nem. Valóban lehetséges, hogy az erőszakos nem a legmegfelelőbb kifejezés. Mit szólnál a karakteres személyiséghez?
És Ghandhi meghalt.
Ámen.
Mondjuk azt nemértem, hol vagyok én erőszakos.
Gróf, írj má te is valamit! Géphez engedtek, nem kávézó. :D
Na még egyet Hexének is:
Ellenzem az erőszakot, mert ha úgy tűnik is, hogy hasznos, a haszon csak átmeneti, de a szörnyűség amit okoz, maradandó" /Gandhi/
Hali, picit vagyok, látom, összefutottunk.
Igen. Ki van a rács túloldalán? XD
Hát, drága Grófom, igazad volt. Uánam tényleg sosem lesz néma csend.
Oszt nem kell ám engem se mindenkinek szeretni, elég az a pár ember, aki van. Mert vannak.
Pálpusztai garantáltan fizetést kap azért, hogy engem kinyírjon, még jó ideig jól él belőlem. XD
Vagy szerelmes belém, csak második gyerekkorát éli, mint az ovis kissrác, aki annak a kislánynak a haját húzkodja, akibe szerelmes. :)
Láttam itt ősrégi beírásaimat bemásolva, ilkonak írt mailt. Felesleges, nem juttok előbbre, élünk, élek, keresnek, de csak folytassátok!
Hexe az igazi egyéniség, csak így szerényen megjegyzem, és az örök túlélő.
Budapestben fiam jövője van, nekem jó itthon.
Na, kíváncsi vagyok, hány oldalt firkáltok rólam. Hajrá! Nő a népszerűségem. :)
Az IQ pedig nem iskolai végzettséget, műveltséget jelent, hanem probléma megoldó képességet. Na, ez nekem van.
Elég ennyi, hogy pörögjön a Csevegés, azt hiszem. :)
Puszipá!
Nos igen. Sok minden lehet Hexére mondani.....
De hogy unalmas lenne, körülötte az élet. Azt nem. Néha kibújik belőle az állat, de kiből nem?
Mutassatok nekem egy normális embert, és én meggyógyítom!!/Jung/
vagy
"A kérdés ami gyakran gondot okoz: Én, vagy az összes többi tébolyodott?"/Albert Einstein/
Szia!
Hát te meg ki vagy? Azért Grófot is utánozzák néhányan, pedig utánozhatatlan. :)
Én csak itt ülök ám és röhögök, hogy mekkora vihart tudok kavarni egyedül.
Tájékoztatok mindenkit, hogy a Fórum növeli a nézettséget, ergo a VL nézettsége is nő miattam. :D
Ezzel mindenkinek jót teszek, anélkül, hogy észrevennétek.
XD
Sajnos volt mit moderáltatni...
Az élet apró örömei.
Azóta sok víz lefolyt már a lefolyón...
XD
Én is fiatalabb lettem. Bölcsebb is talán. Meg szebb. Egy szép szilvának érzem magam, de banánban is qrva jó vagyok :-)))))))))))))