Megnéztem, semmi érdemlegeset nem láttam! Egy falusi toprongy-agyú bige ámokfutásának idézete olvasható, illetve a válasz a mosoni topicban.
Megnéztem, semmi érdemlegeset nem láttam! Egy falusi toprongy-agyú bige ámokfutásának idézete olvasható, illetve a válasz a mosoni topicban.
Na te matakos :)
Nálam a homokvár = homokos
Csak figyelj és várj! :)
Kösz, már azt hittem eltűntetek mind. Nem, nem homokos. :)))
Bush!!!Az anyádúristenit, hol vagy már???
Egyetértek, de azért kíváncsian várom a fejleményeket.
Itt a vége a történetnek, nem hinném, hogy ezt lehetne tovább ragozni.
Szia! Azt a levelet nem egy falusi buta liba írta, de még csak nem is Ilona10, szerintem. Persze ez csak az én véleményem. :)
budapestilanyok.eu/Álompár . Ezt meg kell néznetek !
Sziasztok...
Nagy akart lenni a piroson a kis hölgy... visszanyalt a fagyi:)))
Katoka te igazi vénség:))) mi van veled???? Megvolt már Bush??
Szia drága! Bush eltűnt. :((( Viszont a vénségnek ma is voltak vendégei, 30-40 között és végre volt, aki egy órát bírta, sőt még élveztük is. :) Na ennyit a kamu beszámolókról. Az az izé sose járt nálam, Te is tudhatod, hiszen tőled kértem tanácsot, hogy mit tegyek, mert a pasik (az a kevés) nem sokáig bírják. Egy órás szexben utoljára tavaly ősszel az egyik osztrák visszajáró vendégemmel volt részem, illetve ő több órás, csak 400 km-t utazik miattam. Sajnos elvették a jogsiját fél évre, mert valamivel többet ivott a megengedettnél és szerencsétlenségére pont akkor igazoltatták. Egyszer eljött vonattal, de az 10 órás út neki oda-vissza. Április 24-én kapja vissza a jogsiját, szerintem utána itt van, amint lesz ideje. Amúgy riporter, újságíró. Szóval ilyen bugyuta alakoknak bejövök. Figyu, az a fórum olyan, amilyen, főleg Veszprémben. Csak fikázni tudnak, de engem már nem érdekel. Nekem tök mindegy, honnan jönnek vendégek, az érdekel, milyenek. Persze itt is vannak intelligens emberek, akik nem beszámolók alapján keresnek fel valakit. A normális férfiak kinéznek valakit maguknak, normálisan érdeklődnek, aztán eljönnek, kiélvezik, amit kapnak és ha idejük engedi, jönnek újra. Ezek engem már nem tudnak lejáratni, bármennyire erőlködik néhány nevenincs senki. Vendégeim nem is olvassák már azt a fórumot, mondjuk ezt se.
Veled mi van?
Vagy de.
Szia! Ezen az oldalon hányan hirdetnek ingyen?
budapestilanyok.eu /Álompár . Ezt meg kell néznetek !
Szervusztok drágáim! Ma ünneplem a születésnapomat, a 18-nak jobban örültem. 45 éves lettem én.... :)))
Boldog születésnapot kívánok! :)
Az enyém tegnap volt.
Köszönöm! Akkor utólag Neked is! :)
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MINDKETTŐTÖKNEK..
KATÓKA, KIVÁNOM ,HOGY MÉG UGYANENNYI LEGYEN,,
,PÁL... NEKED AZ AJÁNDÉKOM KÉZELFOGHATÓ LENNE, CSAK GYERE ÉRTE:)))))
Köszönöm Neked is :) Isten ments, hogy addig éljek! Látod, hogy így is vén vagyok, bár ma Jurassic megvédett. Tudtam, hogy rá számíthatok. Olvastad? Most vendég jön, aztán jövök. Meg is jött. Puszi.