Szia, csináltam. :) Este remélem, itt vagy!
Szia, csináltam. :) Este remélem, itt vagy!
Jó reggelt Pircsim!
Megvolt! Nem 2, 3 pasi!! :))) Éjjel fél 2 körülig hancúroztunk, pezsgő elfogyott. Nem volt rossz. :)
Ma viszont, mint mosott sz@r, semmire se vagyok jó. Nem tudom, legyek-e ma. Még le se tusoltam, csak ülök, nézek ki a fejemből, boltba kéne menni, vasalni, hajat mosni... Hát, 11-től biztos nem vagyok, majd talán délután.
Szia ilko!
Azért még könyvre futja. :) De kényelmesebb tényleg a film, csak nem adja ugyanazt vissza.
:) Csak viccnek szántam!:) Így igaz, van kivétel de ritka. Én pl a True Blooddal vagyok úgy, hogy a sorozat tetszik, a könyv nem.
Sziasztok...
Gyerekek ma nem jönnétek ide hamarabb??
Szia!
Most vendég jön, nem tudom, 1 órás, vagy hosszabb, utána vagyok. Fiam lázas, fekszik,itt ápolgatom.
Sziasztok!
Sehol senki?
Katóka! Tessék sok vitamint adni neki, vagy forralt bort!!
Szia!
Nincs itthon bor, én meg ebben a szélben el nem megyek venni. Kapott Septofortot, meg lázcsillapítót. Teázik. Fekszik.
A 3 az 1-ben kalandomhoz senki se gratulál? Szóval, 3 pasival is elbírok. Vigyázzatok!
QCp te is!! :)))
3 pasi? Hogy birtad?
Gratulálok...de meséld csak,hogy volt? egyszerre 3.?? ez még nekem is érdekes, :)))) 3.szex??? hu... melyik hova dugta???:)))))))))))
Szia Bélapapi...hogy vagy???
Köszönöm! Azért a részleteket mégse írom ide, de jó volt. :) Mostmár meghalhatok békében. :)))
Ők hogy bírták???
Ja, és nem 3 szex, hanem össze-vissza mindenkivel vetésforgóban, több volt az 3-nál.
Kezdem elveszetni a fonalat!
Szia!
Látod a Kató lepipál minket!
Téged is bevettünk volna! 3, vagy 4 már mindegy. :)))
Ebből csak kimaradni a gáz!
Ugye-ugye? Kell nektek ilyen messze lenni.
Pircsivel beszélnem kell!
Tedd azt! Miről is? :)))