Mikor tudunk 3-an lenni!!
Mikor tudunk 3-an lenni!!
Papi, 3 nóvel hogy állnál?
Voltam már 3 nővel, csak nem ilyen formában!!
Hanem? Sétálni? :)
Néha még többel is
Jó éjszakát, kezdődik a mecs.
Jó éjt! :)
Bélapapi, sehova, itt jobb mint a meccset nézni...Kató nekem eza hármas gyanus:)))))))) kávéztatok????
ÉS aztán részletesen:)))
Majd priviben megírom, jó? :) Az egyik törzsvendégem felhívott este, hogy bevállalnám-e 10 után, aztán később kiderült, hogy vele van a barátja is, ő is jönne.Na, megörültem. Persze, ha rendes. Aztán kiderült, hogy van egy "sofőr" is, aki nem ihatott,kaszinóztak a Plázában előtte. Várnia kellet a kocsiban, de két pasit nem lehet hamar letudni, unatkozott, aztán mondtam, hogy hívják fel őt is. Akkor már javában ment a hancúr, ő meg persze becsatlakozott. Ide ennyi elég.:)))
A vicceset majd levélben! :)
Pezsgőztünk.
Jóccak mindenkinek! Holnap találkozunk. Pihentebb leszek. :)
Sziasztok.....
KIpihented magad Kató?? Van erre mostanság vaalki?
Szia Pircsim.Én általában este csak 8 után érek ide, bár most fiam beteg, nem üldögél annyit a gép előtt, ma is felment a láza, feküdt. Nekem meg vendégem volt. Mára slussz, holnapra már eddig 3 vendég és lehet, hogy még holnap hívnak mások is, hogy jönnének. Szeretem, ha van forgalom.:)
QCp, itt vagy valahol? Hogy telt a kedded? Képzeld, feldagadt a jobb középső ujjam, még mindig dagad, olyan, mintha makkja lenne. :))) Csak az a baj,nagyon fáj is. Pedig nem nőtt be a körmöm, de olyan érzés. Azzal szoktam gépelni, de most a mutatóujjam használom. Ilyen lehet, mikor körömnő valakinek a pöcsére. :)))
Hogy maszok holnap?Ma is fájt, de csak dagad,dagad... És acélkemény! :) Vöröses lila.
Helló
Köszönöm kérdésed jól ;-)
Győzött a kisördög...
Őszintén, az ujjaddal kapcsolatban nagyon vicces és perverz gondolataim vannak, ahogy otthon ülsz a makkos, vöröses-lilás, acélkemény ujjaddal, és ...
Na de hagyjuk, igazán sajnállak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap a fókuszban benne leszel?
:-)
Ilyenkor már én is genyónak érzem magam...
:-)
Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
JÓ REGGELT!!
Fujj,de perverz:)) mi is jutott eszedbe ??:))))