Mióta nyomod?
Mióta nyomod?
Ne vedd észre!
A masszázst 7 éve. Először csak kézi levezetés lehetett pluszban. Nyáron lesz két éve, hogy a neten vagyok.
Az már nem kevés.
Nem az a gond. Bírnám, csak nem itt.
Akkor költözz el.
Vagy saját kecó?
Majd haza költözöm, ha megtehetem, de még nemlehet. Két pecót tényleg nem tudok fenntartani, srác meg még dolgozik valamin, nincs kész, majd, ha már keres vele. Kb. fél év még. Meg lássuk be, öregszem is, ha lassan is.De ebből mindenképp kifelé megyek.
Meg különben is hiányozna még a fiam. Ő meg nem jönne velem, Vp.-hez köti a zenélés, meg a barátja.
Merre a haza?
Úgy látom, te nagyon kötődsz a fiadhoz.
Fehérvár. Tősgyökeres vagyok és hiányzik már nagyon. Ott nem ilyen taplókkal vagyok körül véve.
Igen.
Legyél taplóbb, és csupa okos és jó fejjel leszel körülvéve.
:-)))
Na, megoldottam a problémát?
Anno '912-ben jártam oda suliba. Vendéglátóipar.
De a "központ" Agárdon volt, het 2x busszal mentünk be.
Próbáltam, de nem megy. Mostmár beléjük rugdosok az utcán is, vagy leugatom a parasztját. És ez nem vicc. Megvadultam.
Elköszönök, kedvesem, jön picinyem dolgozni. Igen, nagyon imádom és még nem tudom elengedni, idő kell hozzá. Talán egy-két év, nem tudom. Ő a legjobb barátom, az egyetlen itt. Csak összenézünk és értjük egymást. Anya-fia szerelem.
Na Agárd, az igen!! :) A Velencei-tóhoz rendszeresen jártunk, Agárd, Gárdony. VÍZ!!! Nekem a nyugalom szigete.
Hát akkor jó éjt, aludj jól, csináld, amit legjobban szeretsz ;-)
Ott szeretnék megöregedni! :) Talán nem csak álom.
Puszi, jó éjt!
Jó reggelt!
Gondolom ezért maradnak a filmek. Sleepway campet láttad? Főleg az 1. sokkoló, a végét sose találtam volna ki... Aztán letöltötték a Rítust, hm nem is rossz, főleg Hopkins miatt ugyan,d e egysze rmindenképpen nézhető.