Akkor jó. :) Tudod már a holnapi programod? :)
Akkor jó. :) Tudod már a holnapi programod? :)
Még nem :-)
Holnap délelőtt találom ki.
Nem írsz, küldök képet! Vigyázz! Úgyis felhúzott egy paraszt már megint. Úgy látszik, Vp. nem bír magával. Dobtam ki csávót, mint a taknyot.
Ha az egyik nem veszi fel, hívom a másikat.
Tényleg csak 3 van?
Csigalom-nyugavér!
Ha idegeskedsz, árt a szépségednek.
Te istenverte hirig bige (Vavyan Fable után szabadon)
:-)
Te, Vivient én is sokat olvastam régebben. Most nincs pézem könyvre. :(
Komolyan...
Mondtam már, hogy csak nehezen megyek új helyre.
Ezek bejáratottak, kölcsönös a szimpi, mi kell még?
De egy új hely birizgálja a kisördögöt hátul a fejemben...
Én is nagyon régen olvastam. Már nem jön be a stílusa, de van vagy 8-10 könyv tőle.
Ne mond már, hogy nincs pénzed könyvre.
2-3 ezerért már jó vastagot lehet kapni :-)))
Most tényleg kurvára felhúzott. Jött volna törzsvendég, de ezzel a paraszttal már egyeztettem. Idejön, kaján vigyor a pofáján, cipő le, bejön, leül, előadja a hülyét, megkérdezi, hogy "Milyen extráid vannak?"... Azt hittem pofán b@szom. Lebeszéltük a műsort, akkor mit nem tud. Őt a masszázs nemérdekli, na jó, legyen egy rövid, de extrákat akar. Kérdezem, milyen extrákra gondol (még türelmesen ültem a kezemen), nem tudja, na, neki ez így nem megy, inkább megy, de a vigyor a szemében ott van. "Megszívattam öreglányt." És még ő mondja, hogy semmi gond. Na, agyam elborult. 8-ig vagyok, fogadom ezt a hígagyút fél 9-kor, halasztom a törzsvendéget (10-kor hív). Most fél éjszaka dolgoznom kéne? Nem. Innentől este csak ismerős.Pont.
Jólvan, na! Vicceltem én is. 3000 még van. :)))
Nem látok szemüveg nélkül közelre, egy idő után meg kényelmetlen. Szorít. Lehet, hogy cserélni kéne.
Nem baj, a számát már tudod, legközelebb már nem fogadod.
Ha a masszázs nem érdekli, ő baja. Én pedig nagyon szeretem, mikor tetőtöl talpig átmasszíroznak, aztán a végén meg a maradék feszkó is távozik belőlem...
:-)))
De ANÉLKÜL is jó dolog.
De csak AZZAL az igazi fullos.
Nem jön ez ide többet.
Na azért. Legalább egy mosógépre meg egy könyvre rakjál félre.
:-)
Amúgy akinek diktálsz, felolvasást nem vállal?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(na jó, többet ezt a hülyeséget nem hozom fel, már biztos unod)
Néha felolvas, de hülyeségeket. :) Most én gépelek, azért nem mindig "működik" a szpész.Én egy újjal verem a klaviatúrát, viszont nagyon gyorsan. Kockafej meg akart tanítani 10 újjal írni, de jó ez nekem így erre a kis időre.
jaj, már! Hogy írok! ujjal,nem újjal.
Gondolkodom, hogy visszatérek pénzügyi területre, kezd elegem lenni ebből.Aki jó vendég, fehérvári, pesti, győri ...
Unom Parasztfalvát.
Jó az úgy is, csak írd le, hogy milyen újjal vered, vagy új ujjal?
Néha kellenének újak, nagyon izületesek.