Az ember a civil életben van, rá se ismernél. Ha nem a fiam lenne a fotósom, könnyebb dolgom lenne.
Az ember a civil életben van, rá se ismernél. Ha nem a fiam lenne a fotósom, könnyebb dolgom lenne.
Egy valamit :) eldugtam előled, a lényeget. Nem a szürkeállományomra gondoltam. No akkor csapjunk a lecsóba!! :D
No para Dorothi ennek a bádog embernek a te fényképeid dobognak a szíve helyén!!!
Szia!
Mindjárt leveszem (vagy nem:))), de mennek fel újak is. A kecót sajnos nem tudom egyelőre lecserélni, szerencsére nem ezért jönnek. Mindennek eljön az ideje, még sajnos dolgoznom kell rajta. Így is annyit keresek, mint a legtöbb helyen két ember (se), mégis kevés a luxushoz. Viszont ma ráztam meg magam és kicsit vadítok, mint tavaly, hisz a legtöbb rajtam múlik, nem igaz? :)
Aztán jöhet a vélemény. Alkatilag sajnos ilyen vagyok, jótestű még mindig. Nézd meg a korosztályomat! Katasztrófa. Nekem még mindig izmos testem van, pedig nem mai csirke vagyok, de nem itt a lényeg, csak egy része.
Amúgy tényleg humornak szántam! XD
Gróf úr ne haragudjon de nem értek magával egyet,szerintem kató maiminak a fő kép alatti 4-ik fényképe igen izgató és mondhatni sikkes,már pedig nekem sohasem tetszettek a sovány /elnézést kató/ nők ,és különben is izgatóbb számomra az amit csak sejtetnek velem mint az amit csak úgy a pofámba vágnak kendőzetlenűl.
Gróf úr ezt a témát már kb egy éve a pl- án már egyszer kitárgyaltuk .
Maradok rendületlen odaadóan ,és figyelmesen olvasó /bár kicsit néha értetlenül álló /"""híve""" Bádog ember.
Válassz gróf úr ,Dorothi csapatában lehetsz még oroszlán a vagy madárijesztő,vagy akár nyugati boszi is, /most azt nem tudom az jó volt vagy rossz
vagy keleti volt????? mindegy már régen láttam./
Ja, a bádogember. Tetszel, édes! :)
Köszönöm, ez qrva jóóóó!! XD Melyik vagy Te?
Kaptál egy csapatképet:))))))))))
Az a madár osztrák, mi Varjúnak hívjuk, amúgy lehet, hogy rigó. Nekem a kalapja és a tekintete tetszik nagyon. Ő a másik szerelmem. Jól táncol metálra is.
Még Pált és Grófot is megkérdezem, főleg gróf kritikus velem kapcsolatban, de én tetszem magamnak :)
Mindegy kitettelek képernyővédőnek. Megyek melléd bádogembernek!!!!!!!!!!!!!!!!! és kik a többiek?????,
Kedves Dorothi csak el ne kaplon a forgószél.
Csak hogy legyen mire kattogni :) De pörög is a számlálóm, nézik a lökött tyúkot!!
Hát /tudom így nem kezdünk mondatot/ izé,hozé,"""elég avngard de táncolni lehet rá"""" /ahogy zuzu petász mondta vala,a Ford Ferlen kalandjai című-azóta kultusz filmé lett-moziban./ ;>}D
Hahó vándorkasza!
Hogy tetszik az új nyitóképem? Szeretsz még? XD
Szex után! XD
Ok. Akkor jó éjt, álmodj szépeket!
Pál körúton van. Nem emlékszel?
Grófom! Olvastalak Debrecenben. Ilyenkor nem tudlak hova tenni, mintha magamat hallanám, csak én ilyeneket élőben szoktam mondani. Minden szavad igaz. Melyik vagy Te? Vagy két személyiséged van?
na ja! :-)