Te, volt a mi időnkben egy ilyen mondás, hogy megemelem a lábam....hantagolyó :DDD
Te, volt a mi időnkben egy ilyen mondás, hogy megemelem a lábam....hantagolyó :DDD
De meddig segghúzás volt :DDD
Azt hiszik, hogy, de nem, te érted..
Hát miért nem mondta? :D
Tetszene hát, mikor valaki haverom azt mondja, hogy mikor a saját sírját ássa... :)
Remek ajánlat :DDD
Akkor én jülyére kerestem magamat...
Amúgy Bela, meg mittom hány neve van, volt nálam tesztlni :D
Na, szíven, jóccak, holnap olvaslak.
:)
Lett volna-... Méf van, akiket lerendezek. :)
*még
na páppá :)
Kitöröltek bennünket máshonnan teljesen. Ez diszkrimináció. :)))
Nem hát, csak kicsusszant a kezemből :)
Igazad van, ha érdemesebb megfordulni, menni kell. Sose értettem ezt a hülye dumát, hogy "ha máe mentem, maradtam..."
Amúgy fent chaten is ez volt a téma, valakivel azért a definíciót leírtuk, de mióta világ a világ, "Éva" volt, van lesz :)
Ez biztos jó, csak egy üres semmi...
:D Ejnye Gróf Úr mondaná egy barátom : " tüzet moslékos vödörrel is lehet oltani"! Egyébként annak kellene természetesnek lenni ha retket lelünk lelépünk.
"Gróf Úr" ? Hát mégis vannak még itt a többségtől eltérően olyanok, akik még most sem ismerik fel a semmitmondás és szemantika minimális ismerétének hiányát az önmagukban, soha fel sem ismerő őskövületet. (Őstagokat, Hexe és így tovább... ) Barátom, figyelj a részletekre. Ezek, elviselhetetlen "igazságai" miatt, már többen elhagyták a fórumot, érthetően. A hiteltelenség a beteges anyjucizás és a megélhetési kényszer, ilyen mértékű tobzódása nem kis mértékű szemilyiség zavarra vezethető vissza és nem csak szerintem, azt hiszem...
A pontatlanság miatt elnézést kérek, mert a Dr Bigyó művésznő, Kefegép és Hexe ... stb, korábbi "álneveit", így könnyebb lesz beazonosítani. Azért úgy gondolom, hogy ez a fórumot ismerőknek nem okoz meglepetést, mert azt az "egyéniségére" jellemző stílust, itt sem nehéz felismerni. Azt hittem korábban, hogy az idő, ami felette jócskán elszállt, talán bölcsességre inti. Sajnos, tévedtem.
Egyben tévedsz, nem vagyok művésznő. Viszont! Az egyéniség igaz. :)
"Alacsony ember az óriást lenézi..."
FankaDeli
Az egyiniség szó időzőjelben volt téve nem véletlenül, tehát nincs ott semmiféle egyéniség, tessék ismét igen figyelmesen elolvasni, még sikerülhet ebben a korban is! Értelmezni nem biztos, hogy sikerül, kedves kefegép. Az egyéniségről csak annyit, hogy önmagunknak is valótlanságot állítani (hazudni) igen csak szánalmas dolog és mint látszik nem is sikeres és egyben nem is megnyugtató. De tudom , hogy ez egy irreverzibilis folyamat, kissé sajnálom is, hogy leereszkedtem erre a szintre és ezért, itt és most pontot tettem ennek a végére. Megengedvén, hogy a másik ősk*vület akit, csak az igen csak ritkán elhangzó, tévesen, "úr" megszólítás, szinte extázisba hoz és tart egy ideig, megpróbál az általa nem nagy fantáziára valló képpességei alapján valamilyen szerepjátékba engem beazonosítani, teljesen sikertelenül vagy csak így akarja a nyulat kiugratni a bokorból? Nevetséges. A kispályás játékosok középszerűsége nem fog eredményre vezetni, itt sem. Nagyon szeretné tudni a valóságot, de a rá nézve nem túl kedvező meglepetés még várat magára egy ideig. És most és itt,
jön a beígért pont!
:)))
Nagyon köszönöm, a "Fo*intosítás" egyre jobb.
...talán sohasem volt ilyen jó! ;)
Én is arra vártam, de elmaradt! :)
Nagyobb volt a hangja, mint a lángja.
Agyar-ország jobban teljesít!? :)
Ettől itt nagyon messze van, aki (m)essze van! :)
Ilyenkor van díszsortűz és őrségváltás.
Illetve ilyenkor számolom a persely tartalmát! :)