Neked is szép napot!
Erre írtam azt, hogy hiába fogalmaztál finoman, megértettelek és utána töröltem is, mert igazad van. Na, a képeimről ennyit.
Vannak nálam érdekesebb témák is. De a nyitókép marad, azt elkapta fiam nagyon :D
Neked is szép napot!
Erre írtam azt, hogy hiába fogalmaztál finoman, megértettelek és utána töröltem is, mert igazad van. Na, a képeimről ennyit.
Vannak nálam érdekesebb témák is. De a nyitókép marad, azt elkapta fiam nagyon :D
Szia!
Én is igazat adtam Pálnak, levettem a többi képet, ezek és így maradnak, se több, se kevesebb. Majd aki kíváncsi, így is felhív, megkeres. Amúgy a közvélemény szerint a nyitóképem ütős és elárulok egy titkot, az én vagyok, illetve a másik énem, amit csak azok tapasztalnak meg, akiket közel engedek :) A macska. A lapockámat nézd, magát a pózt és ne a seggemet! Épp tegnap mondta az egyik partnerem, hogy, mint egy támadni készülő vadmacska, párduc, tigris, mindegy, de neki (is) az tetszik a legjobban. A szoknyás képek lehet, hogy jók, szexisek, de az nem vagyok én. A farmeros és a macska az igazi Linda!
A képválasztásban egyetértünk. Ezért is jó, hogy a többi kép nincs fenn fedetlen. Ami nem látszik mindig izgatóbb, érdekesebb.
Így már mindent értek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,megyek legurítok pár kori sört,:):):):):):):):):):):
Ajjjajjj,,,,,,,,,
de szerintem a sör nem komptibilis a gazzal.
Így már megint csak elbeszélünk egymás mellett..
Kellene keresni valami közös töbszöröst.....................
Bakker gróf úr ,valamit nem értek--végül is sok mindent nem-- olvasom az irásaidat és a szemem néha már befordul az agyam felé mert nem értelek ,nem találok a sorok között összefüggést,,,, vagy csak nekem sötétedik????????????
maradok öszinte híve bádog ember
A Napsütés a tűz látványa a Boldogság és az öröm alapja. Felhős, nyálkás időben alábbhagy mindez.
Jó reggelt!
Az semmi, itt fúj a szél, esik az eső, fűtésszámla van, fűtés nem annyira, de ez a távfűtés előnye. Kényelmes, viszont megfagysz. Nem álmodtam semmit :( És nekem se sok kedvem van semmihez, de muszáj.
Igaz, nem Te írtad, de nem baj. Fáradt voltam tegnap, meg nyűgös. Melyik farmeros?! Egy van, amin az ábrázatom is látszik. Ha nem tetszik, tehetek fel még aztán válassz! Egyik jobb, mint a másik, nyúzott, kialvatlan pofával :D
Agggggy isten,katókám mitszólsz ehez a búval b@szott időhöz.
nekem még az élettől is elment a kedvem.
A radiátorok is hidegek,mint a béka segge,valami gáz van a kazánnal,nagy nincs gáz?
Ezt a kezes dolgot nem én írtam! :) A csalódás hiszékenységünk miatt van, ez benne van a pakliban. A farmeros gút! :) Melyik farmeros? :)
Akkor pá mindenkinek! Remélem. holnap reggel is valami hasonlóra ébredek :)))
Hol van Gróf?
A dac meg a harag nem jár kéz a kézben, egyszerűen leírtam vakakiket és nincs szükség rájuk. Sosem voltak.
A farmeros Kató bejön? Kicsit fáradt voltam, de én. :)
Szia,
semmi harag nincs bennem, de dac igen és nekem eddig csak segített. Amúgy már nem érdekel annyira, holnapra meg elfelejtem. A dac nem bosszú, ne keverjük. Valaminek egyszerűen örökre vége lett, ennyi.
Viszont féltékeny lehetsz! Ritkán emlékszem az álmaimra, ma reggel arra ébredtem, hogy Csernussal voltam kettesben, fogta a kezem, beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Mért kellett felébrednem??? :D
Na csá gyerekek.
Pp-nek igaza van a dac és a harag kéz a kézben jár,és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó.
A dac nem jó tanácsadó, bár nehéz legyőzni. Ha különbnek mutatkozunk és azok is vagyunk, többre vihetjük és célhoz is érünk. Fel a fejjel. :)
Tudod mi a baj? Már magam se tudom, ki vagyok, egy káosz van a fejemben. Hogy nem ez, az biztos. Ráadásul ma elég érzékeny napom van, tegnap akkora pofont kaptam, hogy a másikat a fal adta, de talán erre volt szükségem (átvitt értelemben, nem fizikailag). Először a gyomrom fordult meg, aztán a sírás folytogatott, de sikerült végleg pontot tennem valamire, ami régóta húzódott, évtizedek óta. Szerencsére ez nálam egy-két napig tart. Boldogok a lelki szegények! Köze nincs az itteni stand-upolásomhoz, még csak a munkámhoz se, de kihat rá. Úgyhogy ma ne is bánts, légyszi. Én is tudom, amit mondanál. Holnapra elmúlik, de még friss. Aztán jön a dac, ami mindig vitt előre. Jó fej vagy, Pálom! :)
Finom voltál, de megértettem. Igazad van.
Próbáltam nagyon "finom" lenni. Az életben ennél határozottabban nyilvánítok véleményt. :)
Katasztrófa engem fotózni, de csak Neked Pál: a farmeros kép az igazi, a civil Linda :)