Kicsi rajongójoim, szóliccsatok eccerűen Elnöknek - legalábbis a bokornál jobban hangzik :)) Mizujs, egy este 7 oldalt leveleztek, timáregészenegymásbazúgtatok!?!? Az jó, lehet gyakorolni a pláátói szexet - jut eszembe Kató, a netsex is plátói?!?! merakkormelléfogtunk :))) Ja figyu tennap hallottam: "Az érzelem nélküli sex olyan mint a rágó. Az elején finom, de hamar megúnod." Mire a válasz:"Ja, azér árulják ötösével." :))))))))))) Kuszi, Te is hallhattad, ha jó időben jó helyen jártál! Ja, nem válaszoltál, hogy Orsi a franciánál voltál vagy másik Orsinál? Egyébként én már kitaláltam a tökéletes nőt, legalábbis ha Debrecenre kell korlátoznom: elmegyek az egyik nyafkához, és ha már alakul az odavissza, felhívom Katót, hogy teljes legyen az élvezet!!..vazze....most gondolok bele ez qrva jó 5let.....úristen egy igazi hapsinőész spricceléshatáron........anyáááámm........ nemongyátok, hogy lehetetlen!!! Kató!!! ugye felveszed?!?! veszek Neked hajót, 6árbócost!!! kabriót hamutartóval!! Nna!! :))))))))))))))))))))))