Lehet igazad van, túl érzékeny vagyok...
Te is most kezded a napot?Hajrá lássunk neki:)))
Puszi neked is!!
Lehet igazad van, túl érzékeny vagyok...
Te is most kezded a napot?Hajrá lássunk neki:)))
Puszi neked is!!
Jó reggelt!
Pircsi, nem vagy te túl érzékeny? Semmi élc nem volt benne, csak érdeklődtem.
Ha én valakit célba veszek, az nagyon odab@sz. Téged miért akarnálak megbántani??
Puszi, szép napot! :)
Jó éjt!!
Persze megvan, de miért érzek élcet ebben??Vagy tévedek??
Pircsi, mennem kell most.
Remélem, sikerül rendezned a dolgaidat! Majd dumcsizunk, ha feljössz és összefutunk.
Jó éjt!
Tudod, kire gondolok. Hancúrbarátnőd.
Szuper. Örülök neki, csak így tovább. Nincs nagyobb boldogság, mint a gyereked sikerét, boldogságát, elégedettségét látni.
Ezt a tényleget nem értem... Nekem te is barátnőm vagy!
Tudod én már büszke vagyok rájuk, a 20 éves nagylányom, már nagyon komoly helyen van gyakorlaton..A fiam az informatika gyürüjében landolt.. a kicsim, meg most végezte az elsöt a kisgimiben!
Tényleg. Barátnőd megvan még?
Zűrzavaros? Az nem jó, de biztos megoldod. :)
Igen, fiam férfivá érett, még egy kicsit tanul, (folyamatosan tanul :)), de már most büszke vagyok rá. Ő az, aki azt fogja csinálni, amit szeret, és még jól is él belőle. Ezt akartam elérni, és jó úton halad. Ezt az érzést kívánom Neked is a gyermekeiddel kapcsolatban!
Merjenek nagyot álmodni, és érjék el, amit akarnak. Büszke leszel rájuk te is. :)
Elég zürzavaros időimet élem..
Olvasom, hogy a fiad, lassan kezdi már hasznositani, amiért eddig dolgozott, örülök neki,.
Láttom Bush is pillanatig visszatért, láttod nem tudnak nélkülünk meglenni, biztos előkerül QCp, is
Semmi különös. Veled?
Mi Ujs veled Drága??
Szia. Még én, időnként. :)
Sziasztok,,Van valaki itt??
Hali!
Fiam már nem tanul, hanem TUD. Többet, mint sok diplomás idióta. :))) Pénzért dolgozik. Időben belevittem az üzletbe, érzéke is van hozzá, az első üzlet megköttetett, és az első sikerélménye megvan. Már itt a következő megbízása. Kineveltem, és büszke vagyok rá.
Még egy kicsit okítom, aztán megy magától. Most is segítettem, a munkát ő végezte el, de szüksége volt a dörzsölt anyjára. Hallgatott rám, s íme mindkét fél elégedett.
Aztán volt parti. Nekem elég, ha Ő tudja, kit kell megkérdezni, mitől jó egy üzlet, mitől lesz ismert gyorsan. Ő ahhoz ért, amit csinál, nekem meg tapasztalatom van. Ni, a korosodás, emberismeret előnye. Ja, és az itt nem ismert múltam. :)))
Írjad csak a hülyeségeidet, én szeretlek. Bushom, nem tudsz olyan perverz dolgot kérni tőlem, amit neked ne tennék meg.
De. Leszbit soha!!!!!!!!!
ne rángassatok má, léci, nem tok mindig a gép előtt lenni:)))))))))) bocsi Katóm, de néha-néha amint tudok benézek, írok pár halálkomoly hüjeséget, OK?
Te, miaz, hogy a fiad az agyát dolgoztattya? Tanul vmit az istenatta? Kínozod?!?! Had éjjenmá szegin, alig élt még!!! mennyi állatkínzást el nem szenvettem tanulás címszó alatt, asztahéccázát!! Majnemmindentmégiselfelejtettem!! :)))))))))))))
Kuszi, Ok, olvastam a válaszodat, de kicsit arrébb volt és nem volt könnyű összefüggésbe hozni a kérdéssel 1-2 nap és 1-2 beírás szünettel közben :) és persze, hogy érdekel a kiegészítés!!! Nanáááá!!!!!!!!! De figyú, neked is veszek egy hajót, vagyis inkább egy limuzint ha találsz nekem egy olyan csini kiscsajt aki egyedül énekel! Nem kell, hogy okos legyen, arra itt van Katóm, csak ne mászkájjanak má eccer a szomszédban!!
~ 7 oldallal visszább válaszoltam, még aznap 21:27-kor.
Ha figyelmetlen vagy, keresd meg!
:-)))
Este benézek.
Üdv
XD Megdumáltál.
Addig érek rá, míg fiam kakál. Asszem végzett. Jön dógozni. Kő a péz a hajóra. NEM TUTAJRA? TEEEEEE!
Gyere fel este, ha tudsz 20-22 között kb enyém a gép.
Ja, ha itt vagy még, picit maradhatok, most az agyát dolgoztatja. Mennyi láma van a piacon!
Építsen sz@rból várat!!
No, akkor részletezd má, mi a terved a Katóval!
Bár, tök mindegy, te már az enyém vagy. :)))