Nem győztél meg, ezek nem érvek, sőt butaságok. Próbálj meggyőzni, de mostmár érvekkel! :)))
Nem győztél meg, ezek nem érvek, sőt butaságok. Próbálj meggyőzni, de mostmár érvekkel! :)))
Bizony, nem jó, bár én hót részeg még nem voltam, csak spicces, de az jól állt állítólag. Még jobban dőlt belőlem a hülyeség.
Régi szép idők.
Lityeg-lötyög, vízellátás? Internet? Tv? Kiskert? Normálisan elszeparált szobák? Grillparty?
Vászontető elfárad, kiszakad, foszlik, kivágják, cigit dobnak bele, 2 személyes.
Nem hirdető, és mégis. :) Szeret inni, és jókat enni. Rég járt itt, és rég hívott fel.
Szia drágám :-)))))))))
tudod van ami nehezen elmondhaóóóóóóóó ,,,,,,,,,dráda katóóóóóó.
kijózanodni nem jóóóóóóó ...........mint a szivacs csak átázva jóóóóóóó
:-)
És a 16 millás már nem kicsi. Láttam néhány példányt, el tudnám képzelni.
Az igazi luxus viszont a 32 millás. Na azt látnád! A kutya is elrohangászhat benne.
Ő meg ki?
Fagyos a szívem. Érzéketlen vagyok. Gép vagyok. Élő szövet a belső fémvázon. Programok irányítanak. Azért jöttem, hogy likvidáljalak. Én vagyok a Terminátor. Nem érzem EZT.
A hajóval ki lehet kötni, tudorka. :)
A cabrió meg miért is ázik be?
Hajó: viszonylag kicsi, no kert, no kutya, minden no, ami máshol természetes.
Cabrio: viszonylag kicsi, beázhat, sokkal drágább, eyg évben max. 4 hónapot tudod kihasználni.
Hali!
Hát te meg hun a bánatosban voltál eddig?
Nincs többet mit zenéről beszélnünk. Ha EZT nem érzed, nem érzel semmit.
Csá kató mamó hogy vagy drága?
B-52 es = 3 féle rum fehér ,még fehérebb,puertoricói .veres bor ,a jobbik fajta, 2 dcl. 1-2 deci cola ,attól függ mekkora a pohár és tuti a bebaszcsi
,ja és ebből csak egyetadnak mert ha a másodikat még kitudud kérni ekőszőr a z üzletvezető megnéz és ha azt mondja ok akkor ok ,,,,,,,,,,,,,,,,én már túlvagyok a másodikon. szia katókám ...........................k. guub
Ja, és mitől korlátozott használati értékű bármelyik??
:-(
Meghallgattam. Semmi különös. 12 egy tucat. Inkább Gaga. De jó, legyen Nightwish.
Nem bosszantottál fel, nem tudsz, képtelen vagy rá.
A cabrio is bejön nekem.
Pusztába kiáltott szó. Egyik fülemen be...
"Mi lárma ez, hozzátok hosszú kardom..."
Én Gagától pörgök, tőle forr a vérem! Most viszont felbosszantalak: a hajóval is úgy vagyok, mint a kabrióval, hogy hülyeségnek tartom. Annyi pénzt egy korlátozott használati értékű dologért kiadni.
Hallgasd meg az Intermezzo libertét Arch Enemytől és csukd be közben a szemed. Az szép, a hideg futkos a hátamon.
Persze, ha normális hangdobozból jön. Nálunk fiam jó cuccokat vett, mikor még a pénz nem számított.
Lakásnak is jó, be van rendezve, szépen, és imádom a vizet.
Nem lenne egyetlen szomszédom se, ha valaki közel merészkedne, csak arrébb hajózunk.
És üvölthet a metál. Most Arch Enemyt hallgatok. Király az a nő. Meg az egész zenéjük. Persze, te a bot füleddel nem hallod a tiszta zenét, főleg nem érzed. Neked jó a Gaga. Nem rossz a maga műfajában, sőt! De ez a zene, meg Beethoven. Néha Mozart, vagy valami lightosabb, de a metitől pörögsz, forr a véred.
Beszélek itt! Úgyse érzed.