Egyszer valaki írta nekem: Nomen est omen!!!
Ugye nem kell lefordítanom?
:-)))9
Egyszer valaki írta nekem: Nomen est omen!!!
Ugye nem kell lefordítanom?
:-)))9
Ne mennyé má!! Jó vagy nekem büdösen is, az az igazi férfi szag. :)
Fáradt és koszos is vagyok, megyek zuhanyni, aztán sláfen.
Sok mesélni valóm úgysincs.
Hova mész te ilyen korán?? Itten vagyok e! Mész te később.
Mesélj!
Most Arch Enemy szól, majd, ha ráérek. :)
Pesti ember vót itten, kellemesen telt az este, mindkét fél teljes megelégedésérera, vagy hogyan kő ragozni.
Ajándék magától, korrekt, meg se kérdezte, hogy mi hogy, csak úgy letette. Naponta 3 ilyet. Jól összeköpködtem az ajándékot miután elment. Hátha szerencsét hoz. :)))
Akkor majd hívlak abban az időben...
Amúgy mingyá' megyek sláfenelni. Mióta jó idő van, végre nem csak a 4 fal között lehet ülni, aztán sűrűbbek a nappalok.
Persze, hogy nem. Mélylélektani mondanivalójuk van a zenéjüknek. Ne a füleddel hallgasd, hanem a szíveddel, és 500 decibellel.
Ok, kösz az infót. Én csak hétfőn 17-18 óráig vagyok elérhető. :)))
Hali,
Majd belehallgatok mindegyikbe. Remélem, nem emósok. :DDDDDDDD
Szóval a titokzatos kiegészítés Orsihoz: szerdán és hétvégén délután elérhető csak ~14-15-tól.
Helló
Én is szeretem a metált, kedvenceim: Serial Killers, The Texas Chainsaw Massacre, Lethal Dosis, Life Imprisonment, Fallin' Stars.
:-)))
XD
cabrioja annak van akinek nincs pénze tetőre
sziasztok
Szia!
Ezt olyan jól leírtad, hogy nem is tudok egyebet hozzátenni!:) Csak annyit, hogy ma Kalapács, Akela, Pokolgép és Ossian a kínálat a nagyszínpadon!:)
Na megyek is!:)))
Hello!
Az van, hogy az emberek többsége nem tud metált hallgatni, csak a hörgést hallja, a mögötte lévő zenét már nem, főleg nem külön a hangszereket. Meg kell tanulni azt is, és valóban vájt fül kell hozzá. Sokkal nehezebb, mint a popzene, viszont a tömegnek arra van szüksége. Én is hallgatpm, háttérzenének, persze vannak, akiket elismerek, szeretek, ők örökzöldek maradnak. Aztán vannak a hulló csillagok.
Beethovent se lehet hallkan élvezni, kakaó kell neki, és olyan hangulat. A metált se, ráadásul azon belül is többféle stílus van. Megint a kinek mi. Arch Enemy, The Black Dahlia Murder és sorolhatnám. Olyan szólók vannak benne, hogy leírhatatlan, a gitártól a dobig.
A Roadnak, és a Depressziónak is vannak nagyon jó dalai, szeretem, megint más. És nem utplsósorban a metálnak értelmes mondanivalója van, nem nyálzás. Viszont csak egy réteget vonz, ezt el kell ismerni.
A DT-t nem ismerem, fiam biztos vágja.
A népnek viszont nem ez kell, nem fogyasztható a tömeg számára, ezért kár is őket győzködni. Ne hallgassák!
QCp! Itt vagy valahol?
Elmegyek, ha nem jössz! Bush is te vagy, csak kísértet kivitelben. :)))
Bejött egy kurva húslégy az ablakon, a sok kicsi légy meg szexel a csillárom alatt. Láttál már legyeket szexelni? Nagyon gyorsak, és röpülni is tudnak közben.
Szia, Bushom!
Az még érthető, hogy egy ember butaságokat ír, a füle dísznek van a fején, de hogy egy kísértetnek is. :)))
Tudod, cabriot meg még csak filmeken láttam, sose ültem benne, de neked elhiszem. :D
Hi!
A kabrióhoz nem tudok hozzászólni, de a metálzenei hangulat a héten adott, merthogy szombatig Rockmaraton!:))) A mai felhozatal pl a fő színpadon, Road, Depresszió és DT (Dark Tranquility ha jól írom a nevüket, ami egyáltalán nem biztos!:D)
Na, beugrok 1 percre. Sztem a kabrió és a metálzene hasonló: adott hangulatban a világ legjobb dolga. Persze amikor nincs éppen adott hangulat, akkor jönnek a hátrányai. A kabrió olyan mint a nagymotor: rövid távon qrva jó, 1 óra után fárasztó (zajos, zúg a füled, süt a nap, meleged van, cibál a szél, stb.) Kipróbálva, hihetsz nekem. Persze azokért az 1 órákért bele lehet szerelmesedni ezt nem vitatom - mint egy szép nőbe :)))) 1-1- órára :))))
A hajó kicsit más. Ha vki szereti az mindig élmény tud lenni. Csak baromi luxus néhány szép délutánért saját teknőt tartani. Én személy szerint azt gondolom, hogy a vitorlás sportolni való: kis hajó, min. közepes szél. Napozni rajta egy idő után uncsi. Azér kár venni. De ha a fiad berobban és meglep egy yachttal, viszek pezsgőt az avatására! :))))))))))