sziasztok!!! tudna nekem valaki segiteni abban hogy az itt hirdetö Daniella telefonszámát elküldené privátba? sajnos már nem hirdet itt de jo lenne meglátogatni!aki tud segitsen!!!!!!!
sziasztok!!! tudna nekem valaki segiteni abban hogy az itt hirdetö Daniella telefonszámát elküldené privátba? sajnos már nem hirdet itt de jo lenne meglátogatni!aki tud segitsen!!!!!!!
hát,az öregasszonyt bizti nem akarják dugni bár én se dugnám régi motoros ,logo mellek van némi fölös rajta ameg a kort nem tudja letagadni,régen se volt fönyeremény nézi az orát unott pofa amellbimboi mint a nosztalgia párizsi ,azért van még itt a városba,mert máshol szoba se álnának 1 ilyen szolgáltatoval a kora is olyan 45 körüli lehet,sok embernek dolgozott de ugylátom most ö tört futattoi karierre,amugy meg a melos kiscsaj hamar föl fogja adni ,senki se dolgozott nála tovább mint 1-2 honap....
Fanny együtt dolgozik Jázminel és az öreg asszony a főnök!
Elizák!
Jövő héten kerítek rá alkalmat, hogy felkeresselek benneteket és megismerjem a Kis Elizát. Remélem méltó az elődeihez. Addig is puszi Nektek.
Pédé · Tag · Már Én sem nagyon fogom erőltetni itt a dolgot.
Eddig is csak azért tettem, mert Pécsi partner ezen az oldalon van a legtöbb.
Vagyis lehet csak Én nem találtam még használható oldalt... :)
Helló!
Már hogyne lehetne beszit írni? Írtam már jópárat:) (Csak nem ide.)
Üdv
ilko
Volt már valaki Lyránál?? Nagyon jó a bemutatkozó szövege! Érdemes kipróbálni????
Nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk minden Miklósnak és Mikulásnak,
Akik terelgetik a Báránykákat a virgácsukkal!
Ha felkerestek - meghúzzuk a szakállatokat!
Kis Eliza és Eliza
Dehogynem! Én minden nőnek adok tanácsot, csak nem mindegyik nőtől fogadok el érte jutalmat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igaz gyöngyögyszemem!? :DDDDD
Sziasztok!
Pécsi leszbikus vagy biszex csajt keresek szexpartnernek.18 és 25 év között.Én 20 éves vagyok :)
Érdeklődni privátban...:)
Pédé · Tag · De nekik nincs szükségük ilyen tanácsokra...
Ez most bebuktad... :D
Khhmmm ! :D
Jobban belegondolva igen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD De csak a vékony, igényes nők köszönhetik meg természetben! :DDDDDDDDDDDDDDD
Pédé · Tag · Neki(k) kell megköszönni, nem Neked ! :D :D
ohhhhh! Köszönöm! :D :D :D :D :D
Pédé · Tag · Valakinek kezd előjönni a szakmai énje... :D
Szóval semmi jelentgetés, maximum egy nagy "köszönöm" Gubásnak ! :D
De most semmi rosszat nem írtam!!!!!!!!!!!! Csak egy munkás leánykának az egészségére írtam pár megoldást! Hiszen a sok zsír, az egy idő után elzsirosítja az ereket, a szívet stb......! :DDDDD
Pédé · Tag · Mingyá' jól kimoderálnak majd, ha így folytatod ! :D
Persze, hogy nem! De ő nagyon, de nagyon sokat költ magára!!!!!!!!!!! Így az a picike össze, ami után, még formája is lenne, mivel edzeni lusta ugye, így megérné neki! Mert ő nagyon, de nagyon sokat költ ám magára! :D :D :D :D :D
Pédé · Tag · Kezdődik... :D :D :D
Már hiányzott. :D