Őt nem kell bejuttatni ahhoz, hogy súlyos függőséget okozzon... :D
Pédé · Tag · Őt nem kell bejuttatni ahhoz, hogy súlyos függőséget okozzon... :D
ÉS hogy jutattad a szervezetedbe!? :DDDDDDDDDDDD
Pédé · Tag · Lehet kicsit bután néznéek, ha elmondanám miért is kötöttem ott ki.... :D
A végén még a Szendrey J. U. 6.-ban kötsz ki, mint elvonón.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pédé · Tag · Ennyire függenék az alkoholtól ? Csak nem... sőt, nem vagyok alkoholista ! :D
Viszont, ha így folytatódik, akkor súlyos Kiara függő leszek... vagy már az is vagyok ? :D
Lehet ez a baj!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, hogy így akarja a "nagy" vadászösztönt felébreszteni..... :DDDDDDDDDDDDDD
Akkor ezek szerint minden rosszban van valami jó is már mint hogy nem jutott be hozzá!!!
Pédé · Tag · Nem lehet, hanem iztos. :D
De ekkorák azért nem... :D
Pédé · Tag · Már a cetlit is elhagytam, amire fel volt írva mikor ittam utoljára nagyobb mennyiségben alkoholt. :D
Kizárásos alapon tényleg Ő volt rám ilyen hatással... :D
Lehet, hogy a matekkal is gondok voltak, már az általánosban..... :DDDDD
Ilyen az alkohol! Vagyis olyan, mint a nő! Öl, butít, és nyomorba dönt.....(Pics* szám) :DDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, nem ért rá..... ?! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor te sem vagy egy lombrágó ezek szerint.... :DDDDDDDDDDDDDDDD
Ennyi! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezek, már kozmikus dolgok......! :D
Mondjuk nem vesztett semmit aval hogy nem fogadta szerintem az a csaj agyba nem tiszta!
Eldobom az agyamat!!---Van egy haverom ötvenes korosztály,felhívta a kis virág 26-ot és a lány azt mondta neki hogy nem is tudja hogy fogadja e a kora miatt,--másnap megint azt mondta a lány hogy ő egy 26 éves hölgy és nem akar 48 éves kor fölött senkit fogadni. Talán eldönthetné hogy hány éveseket fogad és ezt írja is ki mert akkor nem kerülne senki ilyen kényelmetlen helyzetbe!!!---Még jó hogy vannak rugalmasabb lányok is ezen az oldalon,mert a barátom talált is egy másik lányt ! Ezt nem azért írtam le hogy bánzsam őt de talán tanul belőle!!!---szép napot
Pédé · Tag · Körzőt akrtam írni... ilyen nincs, ennyiszer nem lehet elírni valamit.....
Azt hiszem jobb, ha most kicsit takarékra teszem magam. :D
Pédé · Tag · Vonalzót akartam írni anno, fel sem tűnt mekkora baromságot írtam... :D
Megint eszembe jutott mennyire jól néz ki és, hogy... áhh, hagyjuk is, mert csak szenvedek.... :D