Lehet, hogy az inkább a "munkáltató" email címe :D
Lehet, hogy az inkább a "munkáltató" email címe :D
Úgy tűnik, egyre népszerűbb lesz ez a trend. Az OnlyFans terjedésével rengeteg csajszi fogja úgy gondolni, hogy ez neki is jár, nulla személyes kontakt, semmi izzadás, csak webkamerás majomkodás és majd dől a stex. Kiderül.
Az apróban hirdető Kriszti meg egyetlen támpontot az a külsejéről, és az az email címe...
Na még egy webcamos. Ott sincs tali. Pedfig szivesen mennék hozzá.
Másik apróban hírdető krisztike meg nem tud egy képet kirakni? Ez így zsákbamacska.
Üdv. Engem is érdekelne az elérhetősége. Köszönöm
Nyaron volt meg egy Amanda nevu milf az oldalon, az egyetemmel szemben, valakinek elerhetoseg hozza? Koszonom, levelbe varom
Sziasztok!18-30as korosztálybol keresek normális hozzá állású hölgyet.köszi!
Ezeket nem szeretem, ha a képernyőt akarom bámulni, ott a p*rnhub, az ingyenes, és aki ott nem talál kedvére való anyagot, az sehol sem fog.
Apróban Annamary ha lesz tali az érdekelne. Imádom az ilyen karcsú nőket. Föleg a beválalosokat.
Kihalt ez a fórum. Addig moderálták, addig szüneteltették, hogy elkoptak innen az emberek sajnos.
Akkor most ebben a témában hol lehet vajon fórumozgatni?
Sziasztok Urak!Tudtok nekem ajánlani olyan hölgyet pécsen akinek szép nagyok a nagyajkai odalent?
Sziasztok!
Szofi 19-nél volt valaki? Mik a tapasztalatok?
miners · Újonc · Szia küldesz nekem üzit?
Szia. Többször voltam nála. Nagyon csinos, kedves, igazi barátnő fíling. Érdemes menni hozzá. Maximálisan azon van hogy elégedetten távozzon tőle a vendég.
Szinte biztos, hogy hamarosan újra hirdetni fog egy másik néven.
Sziasztok!
Mia (33) tapasztalatok? Volt nála már valaki?
Sokat nem ért...🙂
Már nincs fenn a hirdetés. Azután, hogy jelentettem az oldalon, hamarosan törölték is.
Megírhatnád ki volt ez a hirdető, hogy másokat ne tudjon így becsapni.
Szar tapasztalat, értem én. Előfordul.
Én meg úgy gondolom, hogy amennyiben egy nő külön profilban hirdeti a szex és külön a masszázs szolgáltatását, és van egy harmadik is a barátnőjével hármasban, viszont mindegyik profilban a valós korát és az aktuális valós képeit használja, akkor engem totál nem érdekel, hány profilja van. Ez legyen a legnagyobb probléma. Sokan az egyetlen adatlapjukkal se boldogulnak kamuzás, túlzás vagy retusált képek nélkül.
Már bocs, de nem.
Igenis van azzal gond, ha valaki több profillal hirdet. Baráti jótanács, olyanhoz se menjen senki.