Sziasztok! Ma meglátogattam a Pécsett először hirdető Vivien (26)-ot. Nem szoktam ismeretlen lányokhoz menni mostanában, főleg, ha nincs is róluk érdemleges információ, de ő nagyon tetszett a képei alapján és gondoltam, hogy egy próbát megér. Nem kellett csalódnom benne, részemről teljesen pozitív élménnyel távoztam. Vivien megfelel a képeknek, valóban nem piszkafa alkat, akinek az ilyen típusú lányok tetszenek, az nem biztos, hogy őt fogja választani, de nekem nagyon bejött! A hozzáállása, kedvessége, lazasága rendkívül szimpatikus volt, néha úgy beszélgettünk, mintha már ismernénk egymást. A lakás panel, a célnak megfelelő, a fürdőszoba tiszta, rendezett, szintúgy a "tetthely" is. Az á*ai megfelelnek a pécsi átlagnak (igaz, a natúr és a kölcsönös francia, valamint a csók feláras). Az ágyban elég aktív volt, figyelt rám, a franciája remek :)
Frissítővel is megkínált, ami sok lánynál pl. alap már, de nem mindenkinél természetes... Azt mondta, hogy csak péntek délutánig marad a városban, aki meg akarja látogatni, annak bátran merem ajánlani! :)