Egy korábbi kalandom:
Daniella 26: Kertvárosi tízemeletesben rendel mesztic csaj(remélem nem voltam indiszkrét a címet illetően, ilyenből van jónéhány) a képek alapján egy finom fiatal csajszi. Megbeszélt időben mentem, ő éppen egy slampos pamut melegítőben evett (így fogadott).
Fel voltam készülve rá, hogy a hírdetésben látható hölgy és a valóság nem teljesen fedi egymást (legalábbis időbeliségében nem). Vélelmezem, hogy a kép némileg korábbi időpontban készülhetett (néhány évvel és mínusz 10 kg-al), semmiképp nem napjainkban.
Nekem kissé igénytelennek első ránézésre.
Zuhanyzáskor nem voltam biztos benne, hogy a kapott törölközőbe nem törölközött-e esetleg más is előttem. Mindenesetre a kádkilépő cuppogott a víztől.
Volt egy kis natúr francia+dugás gumiban. Függetlenül attól, hogy nem is törekedett arra, hogy szexis legyen (szép, izgató fehérneműről, esetleg harisnyatartóról szó nem volt) sőt, némileg az igénytelenség látszatát keltette mivel nagy mellei vannak meg lehetett benne is látni a szépet...
20 percre mentem.
Távozáskor tűnt föl, hogy erős bakmacskahúgy szaga van a ruhámnak. Kiderült, hogy van egy házinyula a szobában (akinek vélhetően sikerült "lehugyoznia" a levetett gatyámat). Ja és nem volt Húsvét ami miatt magyarázható lett volna a nyúl jelenléte a baszobában....
Ismét egy korábban még nem tapasztalt élménnyel távozhattam a tetthelyről....